N82 VS K850 VS 6500 SLIDE
N82 VS K850 VS 6500 SLIDE
Imam trenutno slide i nesto mi udarilo u glavu da menjam pa da pitam sta mislite dal se isplati doplatiti za neki od gore telefona?[/b]
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Pa razmotri svoje potrebe i ocekivanja od telefona.Ako ne koristis symbian,wifi i gps pre svega ne vidim potrebu da menjas slide koji je fenomenalan telefon sa dobrom kamerom,plejerom i vrlo lepim i elegantnim dizajnom i mnogo brzim softverom od n82.Ponekad te da tako nazovem posledice koje donosi smartphone u vidu sporosti i raznih bagova umeju da budu bas iritirajuci(ne u mom slucaju jer sam na to davno navikao) ali nekima to stvarno smeta i zbog toga ga nikad i ne kupuju.Razmotri realno sve cinjenice pa vidi,ali iako se odlucis da menjas za n82 imaces priliku da se uveris i provalis prave stvari jednog smartphona i to mozda najboljeg na nasem trzistu.
Pozdrav

Pozdrav

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Нема дилеме да ако си ријешио да мијењаш треба ишта од наведеног да разматраш осим Н82... Н82 ће те држати забавлјеног бар годину и по, двије прије него помислиш да узмеш неки други. Ако се извучеш за неку ОК доплату, узимај Н82 и уживај!
Поздрав!

Поздрав!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
madness99, Pa moj ti je savet da razmislis dobro pre nego sto predes na neki Symbian telefon, pogotovo ako nisi navikao. Trenutno imas jako,jako,jako lep slajder, koji znaci pored vrhunskog dizajna koji pleni svaki pogled, ima i vrhunsku kameru i funkcije. Ja ga ne bih menjao, ali odluka je na tebi ako ti je stvarno dosadio ti ga menjaj.
Pozdrav!
Pozdrav!

SE W880i, T250i, Nokia 6230
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
madness99, Ja ti ne preporucujem da menjas,bar ne jos.Ti sada imas odlican phone i zaista ako ti je bas,ali bas neophodan symbian i ako imas kes za bacanje onda bi izbor pao na N82.Inace stvarno nema potrebe.Tih 200 evra mozes iskoristiti za neke druge stvari.Ponekad je potrebno zista reci NE i malo se okrenuti drugim stvarima i malo ohladiti po pitanju besmislenog menjanja telefona. 

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- Ibrahim Gueye
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Ibrahim Gueye, Hehe,u pravu si ta dokolica je bas opasna po dzep nas zaludjenika za telefonima.Inace sto se cesce uzimaju novi telefoni sve je teze se odreci tog poroka i sve nas vise pritiska ta trka za top modelima.Medjutim kada uzmemo stariji model (mislim na neki od pre 1-2 god,ne neki od pre 5-6) osecamo se smireno i jednostavno koristimo ono sto nam on pruza.
Ovo govorim iz svog iskustva.Imam N70,sada on uopste nije top model i svako ga skoro ima,ali ja se osecam kao da imam neki noviji model i bas sam zadovoljan,mislio sam ga prodati i uzeti E61 ali necu,radije cu ga ostaviti a posebno skupiti kes za E61.Jednostavno sam miran.
Izvini te na off-u,morao sam.
Ovo govorim iz svog iskustva.Imam N70,sada on uopste nije top model i svako ga skoro ima,ali ja se osecam kao da imam neki noviji model i bas sam zadovoljan,mislio sam ga prodati i uzeti E61 ali necu,radije cu ga ostaviti a posebno skupiti kes za E61.Jednostavno sam miran.

Izvini te na off-u,morao sam.

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49