Pozdrav
Slike sa mobilnih telefona
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- vlada1970
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Thanks madness99, po meni najlepse sto je na ovim slikama su boje kao sto ste rekli . Stvarno su zasicene i upecatljive .
Traziti sad neku perfekciju od kamere na mobilnom je uzaludno , pa cak i od ove koja u sklopu sa mobilnim kosta mnogo ali ovde vidim da je moguce malo poboljsanje mozda od iskustva fotografa koji slika . Mada sasvim pristojne slike . Ipak je madness99, ja mislim ovde hteo da pokaze kakve su slike u razlicitim uslovima i sa razlicitim parametrima .
madness99, mozes li da mi kazes , jesu li ove slike sa blicom slikane u totalnom mraku ili sa vestackim sobnim osvetljenjem pa jos i sa blicem ?
Hvala jos jednom druze i cekam malo videa
Traziti sad neku perfekciju od kamere na mobilnom je uzaludno , pa cak i od ove koja u sklopu sa mobilnim kosta mnogo ali ovde vidim da je moguce malo poboljsanje mozda od iskustva fotografa koji slika . Mada sasvim pristojne slike . Ipak je madness99, ja mislim ovde hteo da pokaze kakve su slike u razlicitim uslovima i sa razlicitim parametrima .
madness99, mozes li da mi kazes , jesu li ove slike sa blicom slikane u totalnom mraku ili sa vestackim sobnim osvetljenjem pa jos i sa blicem ?
Hvala jos jednom druze i cekam malo videa
- napalm death
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- Super Sayian
- Mobil fan

- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
milann, leeleee kolki kamionnn...vidi kolicno je dete u odnosu na kamion ovo je loodinca! ima oko 3 metra?
Poslednja izmena od Super Sayian u Čet, 06. Mar 2008. 15:01, izmenjeno 1 put ukupno.
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
- vlada1970
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Dobre slike . Takodje mi se svidjaju . Strava milann za slike i za temu . Oduvek su me odusevljavali ti ogromni Caterpillari .
Nego da pitam i ja , jer mi je zanimljivo . Dobro kazes Bor , ali okolo vidim stambene zgrade i jos kao neki sljunkovit teren ogradjen za parkiranje ovog cuda i neka tablica - zabranjeno ili slicno. Lici mi kao neka muzejska postavka i to blizu zgrada gde ljudi zive . Kao neki muzej na otvorenom a sve u cast da Bor-ani stalno imaju na umu od cega zive
Inace gledam sad , ovaj mali nema vise od 1,30 m i ovoliki je spram ovog cuda na tockovima . A pre neki dan na Discovery TV gledam neku emisiju gde je odrastao covek maltene jos manji od nekog najveceg ovakvog vozila sto prenosi zemlju na nekom kopu , i jos ga vozi zena . Znaci toliko su veliki da moraju pri svakom svom manevru u kretanju da svirnu da bi neko ko je blizu bio upozoren na njihov eventualni pomak u bilo koju stranu . I jos idu 70 km/h na otvorenom
Nego da pitam i ja , jer mi je zanimljivo . Dobro kazes Bor , ali okolo vidim stambene zgrade i jos kao neki sljunkovit teren ogradjen za parkiranje ovog cuda i neka tablica - zabranjeno ili slicno. Lici mi kao neka muzejska postavka i to blizu zgrada gde ljudi zive . Kao neki muzej na otvorenom a sve u cast da Bor-ani stalno imaju na umu od cega zive
Inace gledam sad , ovaj mali nema vise od 1,30 m i ovoliki je spram ovog cuda na tockovima . A pre neki dan na Discovery TV gledam neku emisiju gde je odrastao covek maltene jos manji od nekog najveceg ovakvog vozila sto prenosi zemlju na nekom kopu , i jos ga vozi zena . Znaci toliko su veliki da moraju pri svakom svom manevru u kretanju da svirnu da bi neko ko je blizu bio upozoren na njihov eventualni pomak u bilo koju stranu . I jos idu 70 km/h na otvorenom
Apsolutno, muzej je sa svih strana opkoljen zgradama (inace, iza onih zgrada na slici se nalazi buvljak) jer se on nalazi samo na nekih 200-300m od samog centra grada. Meni je samo krivo sto nisam bio prisutan kad su ga tamo parkirali jer je to bilo skoro, prosle godine.vlada1970 napisao: Dobro kazes Bor , ali okolo vidim stambene zgrade i jos kao neki sljunkovit teren ogradjen za parkiranje ovog cuda i neka tablica - zabranjeno ili slicno. Lici mi kao neka muzejska postavka i to blizu zgrada gde ljudi zive . Kao neki muzej na otvorenom a sve u cast da Bor-ani stalno imaju na umu od cega zive
Inace, ja sa mojih 1.83m, ovom kamioncetu predstavljam manje-vise poluprecnik njegovom tocku.
Hvala na komentarima
e kad smo u radnickom fazonu, evo slika cevi koje postavljaju kod mene u naselju (slikano sa 6630) :

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Nema sanse!
Iako je Real do pola truba!
Trebalo bi ove sto imaju 30 i 30+ god najuriti! 
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i