Wicker Man, mislim da loki13, ima pravo. Toj Motoroli, ako je nades je vec sigurno baterija na izdahu. I onde ces uzaludno da trazis novu. To sa Motorolom ti je igra na srecu. Drzi se ti lepo Nokie 6510. To ti je moj savet.
Sad ste me navukli... Stvarno su ti "matorci" odlicni za 2nd phone.
Glas za 6510 (shampanj), ako se neko seca, osvetljenje na ovom fonu zvanicno se zvalo "electric blue"
Meni je i dalje 8850 mnogo lepsi od 6510 a ja bih da sam na tvom mestu razmislio i od eriksonu t39, odlican telefon a baterija perverzija po pet dana bez punjenja, plus ima bluetooth i gprs. Jos ako bi nasao u bez varijanti ma extra
Da, mislim da ste u pravu iako v70 izgleda odlicno mislim da je ipak 6510 bolja investicija,plus sto se i meni licno dopada. Dream Weaver, Svakako da je 8850 lepsi,ali i 6510 nije za potceniti.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
evo da se i ja nadovezem,imam oba i 6510 i 8850 i mogu reci da je 8850 meni jos uvek najlepsi tel na svetu i imao sam srece da nabavim izuzetno ocuvan primerak i brate mili metal je metal
prednost 6510 je sto joj malo duze traje baterija..
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.