E ovako vec duze vreme razmisljam da sa simba,predjem na wm!ali sam u nedomici sta da kupim potpuno mi je sve jeddno dali je to qtec,iamte ili htc!!imam
negde oko 250e pa me zanima sta bih mogao za tu kintu da uzmem mozda bih mogao da dodam jos jedno 50e ali to je plafon!!molio bih da mi pomognete da se odlucim! bitno mi je da uredjaj nije mnogo veliki!!i tezak,,
Molim za pomoc koji pocket ps?Kupiti
Htc 8310, meni je stvarno gotivan fon, pogotovo sto ima male dimezije i masu za jedan dzepni racunar. Doduse, cena je malo jaca od 250e+50e, ali polovan se moze naci povoljno. http://www.itsvet.com/proizvod/htc-qtek ... pda/348/60
Meni se svidja htc touch, mada mu pravu cijenu ne znam, ali ono sto je dodatan problem kod nas je i to sto je vrlo slaba traznja za ovom vrstom aparata, tako da i najjace radnje nisu nesto aktivne, a posljedica svega je da se uglavnom nabavljaju legalnim putem sa placenom carinom i pdv-om, i nesto jacom marzom, a onda znas kakve su to onda cijene.
Ja polovne osim od nekog provjerenog ne bih uzimao ipak je to touch screen.
Zato ti je moja preporuka E61 sa bruka niskom cijenom.
Eto on ima identican procesor kao i qtek 8310 a i RAM im je slican a razlika u cijeni je znatna.
A druga stvar ove ucestalije marke ces lakse servisirati i lakse dolaziti do dodatne opreme.
Ja polovne osim od nekog provjerenog ne bih uzimao ipak je to touch screen.
Zato ti je moja preporuka E61 sa bruka niskom cijenom.
Eto on ima identican procesor kao i qtek 8310 a i RAM im je slican a razlika u cijeni je znatna.
A druga stvar ove ucestalije marke ces lakse servisirati i lakse dolaziti do dodatne opreme.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3