Slazem se . Zbog malo vishe od mesec dana , treba da se odreknem bonusa koji traje do 31.juna . Bez veze . Ne svidja mi se ovo i necu koristiti .Azimuth napisao:A sa druge strane je glupo da se neko odrekne tolikog bonus kredita zarad mesec dana ove promocije.......
da li si u priči ?
- Lobachewsky
- Gatekeeper

- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
Ja mislim da bi Vip imao najbolju tarifu kada bi uspostava poziva bila 1 din, 1 minut razgovara bio 1 dinar, i 1 sms bio 1 dinar. Neka zaokruzivanje bude na minut (svaki). Znam da ovo zvuci kao ocajnicki potez, ali sa ovakvom ponudom i velikom reklamnom kampanjom, VIP ne bi omasio, i konacno bi zaziveo kao operater....
Verujem da ce za nekoliko meseci uvesti i neku ovakvu pri-pejd tarifu, kada shvati da "jeftini trikovi" ne pomazu.
Verujem da ce za nekoliko meseci uvesti i neku ovakvu pri-pejd tarifu, kada shvati da "jeftini trikovi" ne pomazu.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.
-
skeptichni chicha
- Mobil fan

- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
Ne ne još bolja tarifa bi bila uspostava veze 0.5din, minut 0.5din i sms 0.5 din naravno PDV uračunatvuchko987 napisao:Ja mislim da bi Vip imao najbolju tarifu kada bi uspostava poziva bila 1 din, 1 minut razgovara bio 1 dinar, i 1 sms bio 1 dinar. ...
Ma VIP mi je sve manje jasan, da li oni hoće da imaju više ili manje korisnika
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Azimuth napisao:vuchko987, a jedino pravilo je da treba biti samo za nijansu povoljniji od konkurencije kako bi dobio vise korisnika i imao sto vecu zaradu...
EEEEEEEKKKKK..... POGRESNO!!! Ne treba biti povoljniji ni od koga, samo treba sirokim narodnim masama predstaviti da to izgleda kao povoljnije. Mislim da ova Vuchkova ideja ne pije vodu zato sto bi ljudi onda zaista poceli da zloupotrebljavaju mobilne telefone, extremno bi porastao protok, a operateri ne bi imali zarade, a onda ne bi mogli da prosire svoje kapacitete. I onda bi bilo ono sto smo vec iskusili, putovanje SMS-a od 20 sati (mada tesko kad je tu mogucnost razgovora), ali bi se cekalo na uspostavu veze i sl. Sve je to jako lepo, i za nas korisnike izuzetno primamljivo, ali pogledajmo i drugu stranu medalje i sta operater placa, dobija...
Licno verujem da ce cene ici jos malo dole, ali ne mnogo, a da ce ostale povoljnosti da se reshavaju raznim paketima i sl.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Mislim da nije toliko bitno kolike su cene vec kakav je odnos cena. Npr. ja puno pricam ali skoro nikada ne saljem poruke, pa bi meni odgovarao paket u kome je 1 din/min a sms moze da bude i 100 din. Nekom drugom ce vise odgovarati obratno itd. Rezime, neka nama operateri ponude veliki broj raznovrsnih paketa kako bi svako mogao sebe da nadje. Na taj nacin cene ne bi morale da se spustaju (operater srecan) a mi bismo ustedeli (i mi srecni).
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13