Besplatne poruke i kredit,Telenor...
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Besplatne poruke i kredit,Telenor...
E sad... poslednjih dana sam od telenora dobio 50 besplatnih poruka i 150 kinti kredita... onako... doslo im(prepaid sam inace)... Ja sam mislio da to ima veze sa kolicinom kredita koju dopunim,al onda sam shvatio,da ja dopunjavam otprilike svaka 3 dana a keva 3 puta dnevno,a ona nista od toga nije dobila... kao ni burazer... a ja na oba broja(drugi je 062) samo dobijam li dobijam.. ima li neko slicno iskustvo?
:D:D nije da se bunim...

Nokia E71... Elegant, but deadly
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
- :: iPhone 14 Pro
Meni se proslog leta desilo da mi je Telenor dopunio kredit s 100 din. Zasto - ne znam, bila sam u roamingu, niti sam u skorije vreme dopunjavala kredit, niti slala poruke. Juce sam od Telenora dobila poruku da ako posaljem jos 15 poruka u toku ovog meseca (marta) dobicu jos 10 besplatnih poruka.
Imam onaj prvi Telenorov pre-paid paket (Jedna cena).
Imam onaj prvi Telenorov pre-paid paket (Jedna cena).
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
snebivljiva azdaja, a ko ti je prodao broj u poslovnici? Jesi zvala CC? Mozda si se nekom dopala kao figura a mozda imas i lep glas pa ti uplacuju kredit kavaljeri. Mozda su to isti oni koji uplacuju i kapoeristi90 ... Mora da je neka teorija zavere, strani placenici i domaci izdajnici... Nesto je tu meni sumnjivo... 

I meni su juce poslali poruku: "Posalji jos 130 SMS poruka tokom ovog meseca, a mi cemo ti dati 50 besplatnih SMS poruka koje mozes iskoristiti u martu." U trenutku prijema ove poruke, ja sam imao 15 poslatih poruka.
Ako do kraja marta posaljem 80 - 100 poruka, secem svoju glavu, a taj bonus mi vazi samo u martu. Ovo se isplati nekoj napaljenoj tinejdzerki
A ja niti sam napaljen, niti sam tinejdzer
Ako do kraja marta posaljem 80 - 100 poruka, secem svoju glavu, a taj bonus mi vazi samo u martu. Ovo se isplati nekoj napaljenoj tinejdzerki

- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta
Karticu nisam ja kupila, vec cale jer sam ja tada bila u inostranstvu. Kupio ju je na kiosku, i to poslednju koju su imali. CC jesam zvala... proletos.
A 4-5 puta sam dobila i poruke tipa "Dopunite svoj kredit sa najmanje 200 dinara i u naredna 24h dobicete 50 besplatnih poruka", ali se te besplatne poruke mogu iskoristiti samo u domacem saobracaju.
A 4-5 puta sam dobila i poruke tipa "Dopunite svoj kredit sa najmanje 200 dinara i u naredna 24h dobicete 50 besplatnih poruka", ali se te besplatne poruke mogu iskoristiti samo u domacem saobracaju.
Kad dobijes poruku "Dopunite svoj kredit sa najmanje 200 dinara i u naredna 24h dobicete 50 besplatnih poruka" ako ti se ne svidjaju poruke sacekaj dan dva i dobices drugu poruku koja glasi "Dopunite svoj kredit sa najmanje 200 dinara i u naredna 24h dobicete 100 dinara, Vas Telenor".
ovo dobijam mesecno bar jednom.
ovo dobijam mesecno bar jednom.

RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta
Problem je sto sam ja u roamingu, i te bonus poruke ne mogu da iskoristim. Kada bih dobila bonus kredit, to bi mi vec odgovaralo. Mada, i ovih 10 poruka nece biti baceno, jer naredne nedelje dolazim u Bgd.
@korki: Sacekacu par dana, pa cemo videti da li cu dobiti poruku o bonus kreditu - danas sam opet dobila poruku da cu dobiti 50 besplatnih poruka ako dopunim kredit.
@korki: Sacekacu par dana, pa cemo videti da li cu dobiti poruku o bonus kreditu - danas sam opet dobila poruku da cu dobiti 50 besplatnih poruka ako dopunim kredit.