Maska za sony w950i

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
poisonfree
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 11. Mar 2008. 18:40

Maska za sony w950i

Post od poisonfree »

Zna li neko gde bih mogao da nadjem masku za ovaj telefon. sada ce verovatno neko reci da se za taj telefon maska ne moze naci, ali u cemu je problem. Maska je na jednom mestu (kod power dugmeta) pocela da se ljusti pa bih je rado zamenio.
Pretpostavljam da je jedini nacin da nadjem neki servis u kome imaju neki neispravni w950 pa da vidim da li bi mi prodali masku.
Takodje, negde mi je ispao i onaj poklopac za eksternu antenu pa bih voleo i njega da nadjem.

Pozdrav,
Milan

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

poisonfree pogledaj u delta city, tamo se nalazi predstavnistvo sony ericsson-a. Trebalo bi da oni imaju svu dodatnu opremu.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

poisonfree
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od poisonfree »

gledao sam kod njih, ali su me oni uputili na comtrade-ov servis. E sada, sumnjam da mogu da odem direktno u servis i trazim im da mi prodaju masku.

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

LINK

Izmenio:gameforce:Dugački linkovi kvare izgled foruma!
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

phoneflashing
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 26. Mar 2006. 13:45
Kontakt:

Post od phoneflashing »

hehehe bas ti je dobar link mogao si da mu das i u kini jos je jeftinije, @ poisonfree trazi masku u bgd

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

Pa, ako ti se ljusti boja kod power dugmeta, mozda ti ne treba maska nego kuciste(onaj ram na kome je maska).Jer, ako je kuciste, to batali odma', jer ja trazim poslednjih par meseci to i nikako ne mogu da nadjem

poisonfree
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od poisonfree »

cebzab
upravo to mi i treba. znaci ne samo ona ljubicasta maska vec celo kuciste.

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka a naročito onih iznad tvoje! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

Odgovori