Sta je u stvari CYBER SHOT???

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
eusebian
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 06. Mar 2008. 00:01

Sta je u stvari CYBER SHOT???

Post od eusebian »

Uzeo sam k550i i bas me zanima da li je taj Cyber shot zaista prednost u odnosu na kameru k750i posto sam njega pre imao, i neuocavam nikakvu razliku. Ili je to mozda samo jedan trik da bi se telefon bolje prodavao!!!

blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 19:32
Kontakt:

Post od blaster90 »

Cyber shot predstavlja seriju telefona kojima je kamera glavni adut, kao sto je Walkman seriju zvuk...

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

eusebian, meni k750i prawi bolje slike od k550i,ne znam,ali chini mi se da su mnogo bolje... :blinky: :P :? :lol:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Google zna...
http://en.wikipedia.org/wiki/Cyber-shot

Nije to uopste serija telefon... To je serija fotoaparata, ali je i serija telefona dobila taj brend :roll:
K750i je po meni 20x bolji, senzor kamere na k550i je jeftiniji i manji tako da su slike :shock:
Taj cyber shot kamera softver je kao malo poboljsan u odnosu na k750i, tu su sad nove scene, onda spot metering, i poboljsan je izgled.Ali i w610i koji je isti kao k550i, ima sve isto kao i k550i, znaci cyber shot na k550i je samo marketinski trik, jer ga w610i koji pripada walkman seriji ima sve iste opcije osim sto nema oznaku cyber shot brenda.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Pretekao me milan. Nista vise od bacanje para. Samo da coveku izvuce novac iz djepa. Iskreno kada su najavili da ce preuzeti ime chibershot od serije aparata bio sam se obradovao jer sam misle oda ce dobro odraditi posao kao sto je walkman. Medjutim uspostavilo se da nicemu ne vredi i da su uzeli samo naziv i nista vise.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Dobro :) novi cybershot telefoni(oznaka C) imaju veoma dobre nove funkcije, poput face detection, rucno podesavanje ISO i sl... :P Opet zasto onda postoji C serija kad su skoro sve opcije iz C serije ubacili na G :disgust:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Na to mogu samo oni (SE) da ti odgovore,sve je to cist marketing! :dry: :wink:

Odgovori