Telenor od 1.2.drastično menja tarifni dodatak omiljeni bro
- vlada1970
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
 - :: Blackberry Q5
 - :: Nokia 8310

Ekshuali                                                                                                                                mdenic85  
 Mada definetli je tako  

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
						hehekomsijakaraburma napisao: Tanja hejtujes Telenor za sve pare kao da to radis za platu.
NIje ni Telekom nishta posebno,ali bar ima jeftiniji GPRS,shto meni mnogo znachi,a i omiljeni broj im je sada isplatljiwiji
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3
						- 
				Mr_Fillipo
 - Novajlija

- Pridružio se: Čet, 07. Apr 2005. 22:07

Evo sada sam video temu, i moram da iskazem svoju ogorcenost telenorovim potezom. Sva sreca pa mi se ukazalo svetlo na kraju tunela. Nasao sam ETC biznis grupu za sve studente, i za nekih 230 din mesecno,pricate sa svima u okviru grupe za dz. Svaki student moze da uzme po 4 kartice. Da ne pricam mnogo...http://www.etc.org.yu/telekom.htm   Da dodam,telenor mi je bio operater 6 godina,ali napokon sam odlucio,menjam ga!

- dimi89
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
 - :: Samsung Galaxy Neo
 - :: LG Optimus 4X HD

mrzim Telenor -mrzim MTS-mrzim VIP hocu svog privatnog operatera  pa da derem i ja malo-sebe 
 hahahaha toliko o ovoj temi .........jedini razlog zbog koga nisam promenio 10 kartica do sada je taj sto me mrzi da obavestavam ljude da sam promenio broj .......

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...