Sta posle N80?
N82 je dosta gubio na ceni zadnjih mesec dana, a cena mu i dalje ide dole tako da je mozda bolje sacekati jos malkice da sidje cena na tih nekih 320E, sto bi moglo biti za oko 1-1.5 dana ako nastavi ovim tempom da opada, i onda ga uzmes! Recimo kod mene je 435E sto je jako visoka cena, a za manje od mesec dana je izgubio 45E (pratio sam cenu u istoj prodavnici)!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
MilančeBGD, hvala druze , jeste araphel
stvarno sam izlapeo 

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- ixtis
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
- :: Galaxy J5
Nešto razmišljam, a koja je poenta kupovati više ove nove Symbian telefone kad od singovanja aplikacija najverovatnije više neće biti ništa?! Daš tolike pare a imaš tako-reći dump fon. Strašno šta su uradili! Sreća pa sam uradio onaj trogodišnji sertifikat za E51, inače bi se sada mogao igrati samo sa javom u symbian telefonu! Dakle, ukoliko se nešto ne promeni sa ovim sertifikatima (a ja čisto sumnjam) ne preostaje ništa drugo nego prelazak na windows mobile platformu. Šteta i bruka.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
ixtis, mudro zboris... Al postoje i aplikacije koje neki koriste koje ne moraju da se potpisu a trebaju im samo takve aplikacije, druga grupa je ona koja poznaje nekoga ko moze da im to odradi i treca grupa je ona u koju i sam spadas. E sad, naravno, ima i onih koji nemaju ove mogucnosti ili ne mogu da se snadju a takvima uglavnom i ne treba nista specijalno i nisu zahtevni korisnici pa koriste dumb telefone
A po pitanju sertifikovanja se slazamo, definitivno ce tamo neki rus ili ko vec naci neko resenje za to pa ce sve biti kao sto je bilo do pre par nedelja 

Azimuth, Motorola je u pitanju. Pogledaj ovde http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1382/Motorola/Q-9h
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
nick6, Ta Motorola Q9h ima veliku manu za jedan smartphone- nema WiFi. Mislim da se ne isplati dati skoro 400 evra za smrtphone bez WiFI-ja. Mislim da ima drugih WM modela koji pruzaju vise za iste pare.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Azimuth, a sta mislis o nokiji E51.Nov symbian,jaci procesor,Wifi,HSDPA,dobar ekran,jaca baterija a jedino slabija kamera u odnosu na n80.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
tomas.hokenberi, to je ogromna mana tako da otpada ta Motorola u startu.
Sale_M, ne znam, ne dobijam maltene nista vise nego sto imam sa N80ie osim mozda malo jace baterije. A sa druge strane cini mi se kao da je tastatura minijaturna i da ce biti pravo pacenje nakuckati sms, displej mali.. Mislim da i on otpada.
Ne znam, nisam pametan.. N80 jos nisam prodao tako da kad nadjem adekvatnu zamenu za njega onda ga dajem u oglase a do tada ima da firca kao sto je i do sada, bez ikakvih problema
Sale_M, ne znam, ne dobijam maltene nista vise nego sto imam sa N80ie osim mozda malo jace baterije. A sa druge strane cini mi se kao da je tastatura minijaturna i da ce biti pravo pacenje nakuckati sms, displej mali.. Mislim da i on otpada.
Ne znam, nisam pametan.. N80 jos nisam prodao tako da kad nadjem adekvatnu zamenu za njega onda ga dajem u oglase a do tada ima da firca kao sto je i do sada, bez ikakvih problema