Koji telefon za slusanje muzike?
Koji telefon za slusanje muzike?
Pozdrav svima!
Dakle, kupujem telefon i najbitniji parametar je to sto zelim da koristim telefon umesto mp3 playera pa me zanima ima li neko savet sta da odaberem. Neke od stvari o kojima jos vodim racuna su:
-dizajn i dimenzije,
-trajanje baterije,
-kamera (makar da bude neka prosecna),
ali pre svega softver za muziku, slusalice i memorijska koja dolazi uz telefon. I, da, podrazumeva se da se nadam da prodjem sto jeftinije (300 eur max).
Svi komentari i sugestije su dobrodosli i
Hvala Vam unapred!
Pozdrav!
Dakle, kupujem telefon i najbitniji parametar je to sto zelim da koristim telefon umesto mp3 playera pa me zanima ima li neko savet sta da odaberem. Neke od stvari o kojima jos vodim racuna su:
-dizajn i dimenzije,
-trajanje baterije,
-kamera (makar da bude neka prosecna),
ali pre svega softver za muziku, slusalice i memorijska koja dolazi uz telefon. I, da, podrazumeva se da se nadam da prodjem sto jeftinije (300 eur max).
Svi komentari i sugestije su dobrodosli i
Hvala Vam unapred!
Pozdrav!
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Ponoviću već rečeno: Nokia N91 i N81. Problem je u dimenzijama N91. Naveo si da su ti izuzetno važne, a većina ljudi doživljava N91 kao veliki telefon (let's face it, to jeste tačno). Takođe odlični muzički telefoni su Nokia 5700 i SE W880 (moraćeš dokupiti karticu ako se odlučiš za neki od ova dva, mislim da uz oboijicu dolaze ili 512MB ili 1Gb kartice).
Mislim da je optimalno rešenje N81 (ako ti je dovoljna 2GB kartica koja dolazi uz njega) - uklapa se u sve što si naveo. N91, već rekoh, glomazan, a 8GB, po trenutnom stanju cijena, prevazilazi "nadanih" 300 evra, kao i N81 8GB.
Pozdrav!
Mislim da je optimalno rešenje N81 (ako ti je dovoljna 2GB kartica koja dolazi uz njega) - uklapa se u sve što si naveo. N91, već rekoh, glomazan, a 8GB, po trenutnom stanju cijena, prevazilazi "nadanih" 300 evra, kao i N81 8GB.
Pozdrav!

Poslednja izmena od Vincent u Sub, 15. Mar 2008. 23:23, izmenjeno 1 put ukupno.
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Dakle Nokia N81, svi su saglasni kao da vas placaju za reklamu
. Salim se naravno, hvala vam puno na pomoci.
Samo jos jedno pitanje: ako odlucim da idem sa klasom telefona nize, sta biste tu preporucili? Ovde govorimo do 200 eur, da izgleda ok i da nije prevelik, relativno ok baterija, kamera moze i 1.92 ili 2 mpix i memorijska od 512 ili 1GB za pocetak, i moze biti i neki stariji model.
Je l' mislite da je SE walkman uopsteno bolji od ostalih proizvodjaca ili zavisi od modela do modela (i sto se tice softvera i hardvera tj. slusalica)?

Samo jos jedno pitanje: ako odlucim da idem sa klasom telefona nize, sta biste tu preporucili? Ovde govorimo do 200 eur, da izgleda ok i da nije prevelik, relativno ok baterija, kamera moze i 1.92 ili 2 mpix i memorijska od 512 ili 1GB za pocetak, i moze biti i neki stariji model.
Je l' mislite da je SE walkman uopsteno bolji od ostalih proizvodjaca ili zavisi od modela do modela (i sto se tice softvera i hardvera tj. slusalica)?
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Definitivno najbolji telefon u tu svrhu je N81/N81 8gb-fenomenalan audio kvalitet,glasnoca i kvalitet zvuka na najvisem mogucem nivou za jedan mob.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
vlad&mir, Svi ti preporucuju neke Nokije, ali ja ti preporucujem Sony Ericsson W810i, ako ces malo stariji model lepog dizajna sa odlicnom baterijom i funkcijama po povoljnoj ceni. Uz njega dobijas karticu od 512 MB, ali mozes da dokupis koju hoces. Takode ti preporucujem W880i extra dizajn i tanak telefon, jer si rekao da ti je bitan izgled i velicina. A on ima isto tako super player i funkcije i karticu od 1GB dobijas uz njega.Baterija je takode izdrzljiva.
SE W880i, T250i, Nokia 6230
U kategoriji do 200 moj favorit je w880, a ako je radio imperativ imas w850.
Oba imaju solidne kamerice bez AF.
Sa AF a po cijeni od 130 imas w810 sa karticom od 512 ali to mozes da dokupis.
Ono sto je mozda problem je sto je njemu cijena vec duze zakucana na ovom nivou, tako da on nije best buy.
Po meni bi to bio w880.
Vrlo dobra kupovina bi bio i n91 8Gb ali njega po cijeni od 205 evra vise nema.
A u poredjenju sa n81 8gb, ja bih opet izabrao n91 koji po izgledu nikog ne moze da ostavi ravnodusnim, dok n81 izgleda kao nesto vec vidjeno.
Naravno sva funkcijonalnost je na strani n81 8gb, pocev od jaceg rama, i to mnog jaceg, brzeg procesora, veceg i boljeg displeja, flash memorijom, za razliku od hdd kod n91, pa do podrske za n/gage igrice.
Ali mi se izgled ne cini ne samo ne revolucionarnim vec nicim ne plijeni paznju.
To je jedan sasvim obican slajder fon, bar po izgledu.
Ali sto se tice muzickih performansi, nisam probao, ali ako je to perjanica nokie u music segmentu onda ne bi trebalo sumnjati mnogo u taj kvalitet.
I na kraju da zakljucim, ako se ponovo javi po cijeni od 205 evra moj izbor je n91 8Gb.
Oba imaju solidne kamerice bez AF.
Sa AF a po cijeni od 130 imas w810 sa karticom od 512 ali to mozes da dokupis.
Ono sto je mozda problem je sto je njemu cijena vec duze zakucana na ovom nivou, tako da on nije best buy.
Po meni bi to bio w880.
Vrlo dobra kupovina bi bio i n91 8Gb ali njega po cijeni od 205 evra vise nema.
A u poredjenju sa n81 8gb, ja bih opet izabrao n91 koji po izgledu nikog ne moze da ostavi ravnodusnim, dok n81 izgleda kao nesto vec vidjeno.
Naravno sva funkcijonalnost je na strani n81 8gb, pocev od jaceg rama, i to mnog jaceg, brzeg procesora, veceg i boljeg displeja, flash memorijom, za razliku od hdd kod n91, pa do podrske za n/gage igrice.
Ali mi se izgled ne cini ne samo ne revolucionarnim vec nicim ne plijeni paznju.
To je jedan sasvim obican slajder fon, bar po izgledu.
Ali sto se tice muzickih performansi, nisam probao, ali ako je to perjanica nokie u music segmentu onda ne bi trebalo sumnjati mnogo u taj kvalitet.
I na kraju da zakljucim, ako se ponovo javi po cijeni od 205 evra moj izbor je n91 8Gb.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
nick6, baš si zao
. Moram da napomenem (ne znam kako sam zaboravio) da imam odličnu kombinaciju: N91 8GB sa 1020mAh baterijom + još jednu takvu bateriju koju sam dobio kad sam uzeo telefon (momak je bukvalno, na oči mog brata, izvadio bateriju iz Nokije 1110, istu sklonio i bratu dao BL-5C bateriju za mene
). Ta kombinacija daje minimum 4-5 dana ne-boli-te-glava korišćenja N91 za muziku, tako da je predlažem i sadašnjim i budućim "muzikofilima" koji žele all-in-one uređaj. I dokupite Nokiju 1110 ili 1600 ili neku nalik njima jeftinu koja će ujedno biti drugi telefon i punjač za rezervnu bateriju.
Ostajem pri ranijem stavu, ako nisi baš zalijepljen za N91, kao neki od nas, gledaj N81, lakše ćeš ga prodati kad za to dođe vrijeme jer je noviji model.
Pozdrav!

Ostajem pri ranijem stavu, ako nisi baš zalijepljen za N91, kao neki od nas, gledaj N81, lakše ćeš ga prodati kad za to dođe vrijeme jer je noviji model.
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.