E90 ili n95-8gb

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

E90 ili n95-8gb

Post od Mirko BGD »

za sta biste se vi odlucili i zasto??? ;)

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

N95 8gb,zato sto mi vise treba kamera,multimedija,i tih 8gb,nego bussines funkcije i ogroman ekran... al lepa dilema... uzeo bih bilo koji iskreno... :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

n82 +8gb i kuliraj .
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Mirko ako ti kamera ne igra presudnu ulogu kod kupovine telefona,a volis ili imas potrebu da provodis dosta vremena na netu-surf,pregled emailova... e90 tu dominira zbog qwerty tastature na fenomenalnom ekranu koji poseduje internet je pravo zadovoljstvo+ima jacu bateriju.Sve drugo mu dodje na isto osim kamre u foto modu-video zapis,procesor,Wifi,Gps.Razmisli sam.Meni se n95 8gb nesto ne svidja mnogo,pa zato glas za e90.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

E90 je najbolji (ili jedan od najboljih) telefon dosad napravljen, po svim specifikacijama. Predlažem njega, osim ako ti je prijeko potrebna kamera od 5mpx, a mislim da nije. Osim toga, N95 je meni ružan i krcka. Stvarno, 8GB verzija mnogo bolje izgleda i kvalitetn9ija je, ali opet...

Moj glas definitivno za E90!

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Jordan23
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Jul 2007. 14:35

Post od Jordan23 »

Ja bih definitivno uzeo N95-8gb, manji je, ima vise multimedijalnih mogucnosti, a ne trebaju mi tolike poslovne opcije koje nudi E90... 8)

Dakle N95-8GB... :lol: :D
N97, iPhone 4 on its way!

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

e90 i tuga baterija...ne, bolje n95 obichan i kupish psp pride i uzhivash u netu .
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

E90 bez razmisljanja 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Njami
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 23. Feb 2008. 15:59

Post od Njami »

I ja bih se odlucio za E90. Ipak je to almost perfektan fon.

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Mirko BGD, Porediti N95 8GB i E90 nije bas zahvalno,to su potpuno razlicite serije. E serija je namenjena biznis korisnicima a N serija je za one kojima je multimedija na prvom mestu.Sada sta tebi vise treba i cemu si vise sklon.Odgovori na ta pitanja i sam odgovor ce ti se nametnuti.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ja bih pre uzeo 95-icu ali samo zato sto nemam potrebe za velikim displejom, QWERTY tastaturom i ostalim prednostima biznis serije. Ne unosim velike kolicine tekstova i podataka u fon i nemam velike potrebe za pregled office dokumenata na fonu, a i kad mi to zatreba 95-ica bi odradila odlican posao!

Sve zavisi od tebe i od toga za sta bi koristio fon!

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

madness99 napisao:n82 +8gb i kuliraj .
I ja se slazem ;)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa kao sto su ljudi i rekli, znachi ako imas potrebe za tako necim, E90, ako nemas, N95 8GB. Mada sto se mene lichno tiche, jako mi se ne svidja N95, tako da bih definitivno isao u pravcu E90. Ono sto me od njega trenutno odbija je sto moram da imam uz sebe malo elektrocentralu da bi sve ferceralo u svako doba dana i noci.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

Definitivno E90,kakve god da su ti potrebe, definitivno.
Zasto?
Zato sto je to ubedljivo najbolji telefon za sve osim za noshenje u ovim modernim ultra gej uskim farmerkama/pantalonama.
Dobro de, kamera mu nije ni priblizno dobra kao na n95, ali posle e61i, ubedljivo najcvrshci i najkvalitetniji telefon.Kako god do sada najkvalitetnije odradjen komunikator.
Vecita boljka na starim komunikatorima su bile sharke. Prilikom pada bi uglavnom pucale. Na e90 su stavili metalne.
Za rad sa podacima, nema mu ni jedan priblizan.Ovi qtek-ovi,treo i ostali ne mogu da mu prismrde.
Bas sam pricao skoro sa tipom koji ih je sve nosio: qtek 9000,qtek 9100, treo 750, neke hp-ove i e90 i kaze da je on ubedljivo najbolji.
A n95, sa ili bez uvrede za sve koji ih koriste je jedan (po meni) od djubre isfuranih telefona, koji ti nude brdo opcija koje iz nekih razloga ne mozes da koristis(baterija itd.itd.itd.).Kvalitet zavrsne obrade(plastika,krckanje,klimav slajder) je na nivou kineskih telefona. Dobro de, preterujem, ali za te pare za koje se prodaje mozes da kupish e61i, odesh u kupleraj, skontas se sa dve imported Ukrainke i da se osecas bolje u vezi sebe sto nisi ispao glup i kupio n95.(eto ideje za poklon za rodjendan)
A ako ti treba obican telefon, onda su ti gore napisali i milann i madness99 da pazaris n82 i da ne razmisljas.

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

N95 8G lepsi je laksi je i kad ga stavis u dzep ne primecuje se toliko,koliko E90....E90 jeste super fon i sve to ali koliki je nedo bog :wacko:
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

mene od E90 odbija samo to sto nema 3.5mm ulaz za sluske e sad nisam siguran, jel on ima 2.5mm ulaz ili su i dalje zadrzali popport? a ne nosi mi se onaj adapter, onda imam 5m kablova sa sobom i fali mi samo jos uzemljenje

razmisljao sam se i oko n82, pogotovo sad kad je izasla crna verzija, al meni je na telefonu jako bitna ona lampica, a n82 na zalost ima samo xenon...

inace koja je baterija jaca? na n82, n95-8gb, e90?

EDIT:

jos samo jedno pitanje, ranije verzije comunicatora su imali neki trip sa symb, tj nije im bila ista verzija pa su imali JAKO malo aplikacija, da li sam dobro skapirao da e90 koristi 9.1 symb i kad je otvoren i kad je zatvoren, i da recimo sve aplikacije koje idu na ,82 i n95 idu i na njemu bez problema?

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

1.pa po specifikaciji trebalo bi da je najjaca ova iz e90 ali obzirom da on ima ogromnu reoluciju ekrana,onda je najjaca ova od n95 8gb
2.radice bez problema na njemu sve aplikacije koje nemaju veze sa rezolucijom ekrana,a one kod kojih je to bitno moci ce samo da radi u slucaju da podrzava njegovu rezoluciju.Prostije receno,najvise problema bi imao sa temama i igricama jer je tu rezolucija ekrana presudna. :wink:

Inache zaboravio sam da ti napisem e90 koristi mini usb port umesto klasicnog pop porta,a ulaz za slusalice je verovatno 2.5mm
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

N95 8GB je po meni bolji izbor od E90, ne kazem da je sad N95 bolja ali prije ces iskoristiti mogucnosti N95 i bices zadovoljan nego E90 jer ruku na srce, telefon je prava cigla (ali besna masina sto se tice karakteristika :D ). Sve u svemu moj glas ide N95, ali bih ti preporucio da razmislis i o N82 i uzmes karticu od 4GB jer ne verujem da ce ti trebati 8GB memorije na telefonu (u svakom slucaju ne moras me poslusati pa uzmi od 8GB karticu). A sto se tice baterije, ona je najjaca na E90 pa N958GB i poslednja N82 ali opet mislim da ce ti na E90 manje trajati zbog ogromnog ekrana koji trosi kao neki monitor :D a od N82 i N95 blaga prednost je na strani N95-ice koja nece puno duze trajati nego N82 zbog veceg ekrana ali opet sve zavisi od tvoje upotrebe. pozz

Odgovori