Diskusija o UIQ3 telefonima (M600, W950, P990 i P1i)
Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 05. Mar 2008. 04:40
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Jel postoji mogucnost da se izmjeni boja fonta, mislim na sat i datum na osnovnom ekranu, jer sam sad stavio neku sliku od van goga i nista ne vidim.
U pitanju je W950
U pitanju je W950
Poslednja izmena od kefalo u Sre, 19. Mar 2008. 16:18, izmenjeno 1 put ukupno.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
Ljudi pre neki dan sam kupio p990i tel je extra samo sto wecinu stwari nisam prowalio jer je owo prwi tel sa symbianom koji ja imam....
Problem je u tome shto ne znam kako da prebacim slike sa kompa na tel i obrnuto onaj cd sam instalirao..Za muziku sam prowalio kako da prebacujem al slike nema shanse? Pa ako neko zna nek mi pomogne thx unapred
Problem je u tome shto ne znam kako da prebacim slike sa kompa na tel i obrnuto onaj cd sam instalirao..Za muziku sam prowalio kako da prebacujem al slike nema shanse? Pa ako neko zna nek mi pomogne thx unapred
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Qz neznam kako to nisi mogao da prebacis kad si mogao muziku, isti je proces prebacivanja, imas dva nacina:
preko phone mode - stavis ga na taj mod kad ga kacis na usb i udjes u SE Pc Suite i odaberes file manager, tu odaberes folder gde hoces da prebacis odredjeni fajl, u ovom slucaju sliku - ides u folder "pictures".
preko mass storage - odaberes ovaj mod pri kacenju usb-a na telefon, tad ti je u funkciji za prebacivanje samo mem. kartica, i isti je princip prebacivanja kao i u onom prvom, samo ovde ulazis u My Computer i tu ce ti se pojaviti nova ikonica.
preko phone mode - stavis ga na taj mod kad ga kacis na usb i udjes u SE Pc Suite i odaberes file manager, tu odaberes folder gde hoces da prebacis odredjeni fajl, u ovom slucaju sliku - ides u folder "pictures".
preko mass storage - odaberes ovaj mod pri kacenju usb-a na telefon, tad ti je u funkciji za prebacivanje samo mem. kartica, i isti je princip prebacivanja kao i u onom prvom, samo ovde ulazis u My Computer i tu ce ti se pojaviti nova ikonica.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- stormflashzero
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 05. Mar 2008. 00:17
pozdrav za celo drustvo. vidim da ovde ima dosta ljudi koji su tate za uiq. nabavio sam p990i i koristio ga nepuni sat vremena-dok se nije ugasio. viewtopic.php?t=14422 mob je trenutno u servisu i evo posle 10 dana jos nista ne javljaju pa ako je ko imao slican problem ili je upucen u isti neka pomogne. @kljun: hvala druze. pokusao sam sa xs++ ali ga program ne vidi.
t290i>6600>e250>cx70>mpx220>6680>p990i..
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
stormflashzero jel si bio do servisa da vidis sta je u pitanju? ako je pod garancijom, nema nista da brines moraju da poprave ili da ti daju novi ako nisi prekrsio neko pravilo garancije.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
pozz,ljudi ovaj fon ima mnogo malo ram memorije,64mb od toga MAX slobodno 17
jel zna neko da li moze da se to nekako poveca u servisu nekom ili nesto ? npr da se stavi 128?
mnogo koci kad upalim gps program,garmin,nekad moram da restartujem fon da bi mogao uopste da ga ukljucim
a kad je ukljucen ne radi nista drugo osim garmina 

mnogo koci kad upalim gps program,garmin,nekad moram da restartujem fon da bi mogao uopste da ga ukljucim

- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
cope13, Kako bre to mislis da uradis majke ti?E a sto ne probas sa lemilicom i kingston SD RAM od 128 mb @ 133MhZ?
Nazalost ne moze niti ce ikada moci da se to uradi zato postoji P1i...
bOOdala, super ako je tako,uzimaj....ja bas evo maopre na netu gledao kuciste plus cela tastatura(tu su ukljuceni flet kabl zajebancije sa srafovima i neko uputstvo) oko 80 evra to sam upeo najjeftinije da nadjem....a kod nas tesko da moze da bude original jer su u sustini original maske mnooogo skuplje od kineskih kopija...

bOOdala, super ako je tako,uzimaj....ja bas evo maopre na netu gledao kuciste plus cela tastatura(tu su ukljuceni flet kabl zajebancije sa srafovima i neko uputstvo) oko 80 evra to sam upeo najjeftinije da nadjem....a kod nas tesko da moze da bude original jer su u sustini original maske mnooogo skuplje od kineskih kopija...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
VeNoM, ima da se nadje ali skripi ceo telefon jer nije maska od SE-a nego ko zna od koga procitao na par foruma ali nisam uspeo da nadjem nijednu cenu...
Interesuje me da li se isplati preci na p1i?Ram memorija i mene kida najvise kod igrica...i zasto task menadzer prijavljuje na primer 300k zauzete ram memorije,meni se cini da trosi mnoogo vise?
Interesuje me da li se isplati preci na p1i?Ram memorija i mene kida najvise kod igrica...i zasto task menadzer prijavljuje na primer 300k zauzete ram memorije,meni se cini da trosi mnoogo vise?
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...