opera mini na E250 ?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
opera mini na E250 ?
Da li je neko koristi operu mini na E250 ? I da li ima nekih problema kod instalacije i koriscenja ? Planiram da kupim E250, a ovo mi je jedna od najbitnijih funkcija. Unapred hvala za odgovore...
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
kalic mozda bude problema pri instalaciji programa, jer je opste poznato da je komplikovano snimiti aplikaciju na samsung telefone, osim ako to nije preko gprs-a, verujem da nece biti problema pri radu samog programa, jedino ti preporucujem da skines program sa nekog sajta preko telefona, jer je komplikovano snimanje preko racunara.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Ja sam je imao jedno vreme na mom e250 instalirana preko gprs-a sa operinog sjta ali sam imao problem u radu. Tacnije kada pokusam da listam recimo linkove na stranici koju sam otvorio on oznaci ili zadnji ili prvi a preko svih ostalih predje bez zaustavljanja bez obzira sto sam ja pritisnuo samo jednom na dole ili jednom na gore. U prevodu neupotrebljivo tako da sam je odmah izbrisao. Ne znam da li bi se to desavalo sa starijom operom 3 i da li je to standardno za e250 ali meni jeste sa Operom 4.
- Miodrag N73
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Miodrag N73 pa to bi trebalo da znaci da tvoj telefon ne podrzava taj format aplikacije, ja mislim da kod samsunga moras da skines i .jad fajl uz .jar da bi ti mogao snimiti zeljenu aplikaciju.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- Miodrag N73
- Redovni učesnik
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Kontakt:
Uvek bio, ali lepa kanta
, zasto jednostavno ne odes preko gprs-a na http://mini.opera.com/ i skines je direktno u fon bez problema i nije velika takop da te nece kostati mnogo.

- Miodrag N73
- Redovni učesnik
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Kontakt:
Imas ovde temu za D600 i sve kodove za njega.