Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Da lepa je...svidja mi se u toj crnoj boji...
Jedino shto sam odustao malo od njega....tek dolazi krajem marta...onda bolje da sachekam malo i onda cu uzeti 6681....
Slazem se sa tvojom odlukom...
Mislim da je 6681 mnogo bolja investicija od 3230 i da se razlika u ceni isplati...
Ja cu ipak josh malo da sachekam, pa da qpim 7710...
I ja sam nesto izbacio 7710 iz izbora telefona od kojih cu jedan da qpim. Odlucio sam se za 6680, ima bolji ekran, kameru, brzi procesor itd. po mom misljenju od ovog touchscreena nema neke koristi, to mi je vise kao fora...
Na ovoj slici 3230 izgleda prelijepo.
Ma bezveze ida da ti dosadi da za shta bilo vadish olovchicu... :!:
Da touchscreen eto zezanja radi...ali mislim da nije toliko funkcionalan...
Sachekam josh koji mesec i kupim 6680(1).....
Ja sam posustao neshto jer izlazi tek krajem marta sa cenom oko 300 evra verovatno...ali poshto 6681 ce biti dostupan u slichnom vremenskom periodu...onda bolje doplatiti i uzeti njega...
Bolji ti je 3230 od 6260....
Ja bih u svakom sluchaju pre uzeo 3230 nego preklopni fon...
6681 ce se pojaviti tek u Aprilu...
Mene je necete verovati smorila s60, tako da cu da predjem na s90, pa se mozda posle i vratim...
Ako je bash sitnica, onda to uradish prstom, nema razloga za vadjenje olovchice...
Pa dobro to je to 3230 krajem marta...6681 u aprilu... :!:
I mene je malo smorila ali ipak ja ne bih preshao na s90 josh...ustvari ne na 7710...a i to shto kazesh mozesh prstom...
Meni su nekako trenutno svi s60 telefoni zastareli, sem ovih shto sad dolaze (6680 odnosno 6681)...
Ja cu nokiju 7710 najvishe da koristim kao mp3 player, a uskoro cu i da dobijem 1Gb mem. karticu za nju...
zlazi tek krajem marta sa cenom oko 300 evra verovatno
Koliko je sigurno da ce da kosta oko 300 eura..? Ako je tako, sacekacu je.. jer se ipak telefon ne kupuje svaki dan.. s90 loodnica ! Ali jbg, cene su.. 8O
Ali opet kazem sacekacu ako bude oko 300 eura, vise od tog necu da dam.. + nekih 35 za 256mb i to je to..
p.s - Koliko sam citao, 3230 je nesto kao 6630..?! :
Vidim da 3230 nema EDGE i HSCSD.. Za sta ovo sluzi..?? Jer to ima neke veze sa brzinom interneta, i koliko se ovo uopste koristi.. Dok sa druge strane 6260 ima ove mogucnosti...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.