Najbolji telefon za 150 eura

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Nokia_uNliMiTeD, pa da li imas potrebe za raznoraznim programcicima koje bi stavio u tel? Ako imas prilike i mogucnosti da iskoristis te programe i ako te mogu dobro posluziti uzimaj N73! Ja od kako koristim smart i koje prednosti daje u odnosu na dumb telefon ne bih nikada vise uzeo dumb tel!

Sto se tice kamere i kvaliteta slika pogledaj ovo poredjenje i uporedi ko pravi bolje slike! ( http://www.gsmarena.com/kg920_k800_n73_ ... ew-125.php )

Nokia_uNliMiTeD
Banned
Pridružio se: Pon, 31. Mar 2008. 02:41

Post od Nokia_uNliMiTeD »

Pa ja mislim da imaju iste kamere, samo su na k800i boje hladnije, a na n73 toplije. K800i pravi lose video snimke, video sam, a N73 bolje zato sto je veca rezolucija videa. Ne znam, jos cu da se raspitam i sam cu da odlucim. k800i ili n73 pitanje je sad ??? Interesuje me koja je razlika izmedju Nokije N73 i Nokije N73 Music Edition?

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Nema je... u paketu ima,zato sto sa ME dobijes 2gb karticu i adapter za 3.5 mm sluske... E da,i music player je stalno upaljen.
Nokia E71... Elegant, but deadly

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

to je pod uslovom da poshteni prodavac nije izvadio karticu .
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

player sa novom verzijom softvera moze da se iskljuci u opcijama, jedino sto je pri svakom restartu fona ukljucen, sto je i normalno, ipak je music telefon. evo sada mu polako ide cena na gore, na znam zasto, ali telefon je solidan.. sa najnovijim firmware-om cini mi se da i baterija traje duze..
::luv phonez::

Nokia_uNliMiTeD
Banned
Pridružio se: Pon, 31. Mar 2008. 02:41

Post od Nokia_uNliMiTeD »

Dobar je i obican N73. Meni ne treba kartica od 2GB, dovoljno mi je i 1GB. Video sam telefon i mislim da je mnogo bolji od SE k800i. Mozda k800i ima malo bolju kameru i blic, ali N73 bolje snima klipove, ima veci ekran, i ima symbian. Mnogo je bolji mob. Na njega mogu da prebacim razne programe, klipove, muziku, ... Mislim da sam se odlucio za N73. Ipak je to Nokia, zakon!!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Koji god da uzmes neces se zajeb... jer su oba kvalitetna samo sto smart daje vece mogucnosti da izvuces max iz tel !

Odgovori