Nokia_uNliMiTeD, pa da li imas potrebe za raznoraznim programcicima koje bi stavio u tel? Ako imas prilike i mogucnosti da iskoristis te programe i ako te mogu dobro posluziti uzimaj N73! Ja od kako koristim smart i koje prednosti daje u odnosu na dumb telefon ne bih nikada vise uzeo dumb tel!
Sto se tice kamere i kvaliteta slika pogledaj ovo poredjenje i uporedi ko pravi bolje slike! ( http://www.gsmarena.com/kg920_k800_n73_ ... ew-125.php )
Najbolji telefon za 150 eura
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Nokia_uNliMiTeD
- Banned
- Pridružio se: Pon, 31. Mar 2008. 02:41
Pa ja mislim da imaju iste kamere, samo su na k800i boje hladnije, a na n73 toplije. K800i pravi lose video snimke, video sam, a N73 bolje zato sto je veca rezolucija videa. Ne znam, jos cu da se raspitam i sam cu da odlucim. k800i ili n73 pitanje je sad ??? Interesuje me koja je razlika izmedju Nokije N73 i Nokije N73 Music Edition?
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
player sa novom verzijom softvera moze da se iskljuci u opcijama, jedino sto je pri svakom restartu fona ukljucen, sto je i normalno, ipak je music telefon. evo sada mu polako ide cena na gore, na znam zasto, ali telefon je solidan.. sa najnovijim firmware-om cini mi se da i baterija traje duze..
::luv phonez::
- Nokia_uNliMiTeD
- Banned
- Pridružio se: Pon, 31. Mar 2008. 02:41
Dobar je i obican N73. Meni ne treba kartica od 2GB, dovoljno mi je i 1GB. Video sam telefon i mislim da je mnogo bolji od SE k800i. Mozda k800i ima malo bolju kameru i blic, ali N73 bolje snima klipove, ima veci ekran, i ima symbian. Mnogo je bolji mob. Na njega mogu da prebacim razne programe, klipove, muziku, ... Mislim da sam se odlucio za N73. Ipak je to Nokia, zakon!!
Koji god da uzmes neces se zajeb... jer su oba kvalitetna samo sto smart daje vece mogucnosti da izvuces max iz tel !
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●