Ako jeste, kako, i kako je moguce da taj neko prisluskivani primijeti da ga prisluskuju? (nemojte pogresno da me shvatite, ne mislim ja to da radim, nego me evo recimo da neko me pitao jer misli da ga mozda neko prisluskuje, ozbiljan sam)
 Ako jeste, kako, i kako je moguce da taj neko prisluskivani primijeti da ga prisluskuju? (nemojte pogresno da me shvatite, ne mislim ja to da radim, nego me evo recimo da neko me pitao jer misli da ga mozda neko prisluskuje, ozbiljan sam)   I ako to moze da se radi, kako moze da se izbjegne? Jel npr. satelitski mob ne moze da se prisluskuje?
 I ako to moze da se radi, kako moze da se izbjegne? Jel npr. satelitski mob ne moze da se prisluskuje?   Tnx.
 Tnx.

, kada kazu prelazimo na bezbednu liniju....
, kada kazu prelazimo na bezbednu liniju.... Nije cisto da me zanima, nego mi treba...
 Nije cisto da me zanima, nego mi treba...   mogu da ti objasnim kako ja to kapiram ali nisam neki strucnjak za to... znaci bezbedna linija se ostvaruje kada imas 2 telefona koji imaju iste enkodere... znaci ti kada pricas telefon tvoj glas kodira putem nekih skripti a drugi tel zna te skripte pa moze da dekodira to... i obrnuto... isto je satelitski jer on moze da ti uhvati signal... koji ako nije kodiran ili kako se vec to zove lako se prisluskuje... a nema nikakovog krcanja ili slicnih stvari...
 mogu da ti objasnim kako ja to kapiram ali nisam neki strucnjak za to... znaci bezbedna linija se ostvaruje kada imas 2 telefona koji imaju iste enkodere... znaci ti kada pricas telefon tvoj glas kodira putem nekih skripti a drugi tel zna te skripte pa moze da dekodira to... i obrnuto... isto je satelitski jer on moze da ti uhvati signal... koji ako nije kodiran ili kako se vec to zove lako se prisluskuje... a nema nikakovog krcanja ili slicnih stvari...