Najvise se prica o novim promocijama, kopiranju cena medju operaterima... ali niko ne prica o onome najvaznijem: KVALITETU USLUGE (i sto je najbitnije, kvalitetu mreze, tj. dostupnosti).
90% ljudi koji su na VIP-u su veoma cesto nedostupni, sms poruke im ne stizu, a oni sms-ovi koje salju stignu za nekoliko sati...
O ovome bi ozbiljno trebalo raspravljati, jer sta znaci telefon za dinar, minut za dinar (necu da ulazim u proveru kompletne istinitosti ovih promocija) ako korisnik veoma cesto nije dostupan, a mobilni telefon mu je neophodan i za njega placa pretplatu / kredit.
Kvalitet VIP mreze
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
od novembra sam korisnik vip mreze ali mob nisam uzeo niti planiram preko bilo kog operatera.nikada mi za to vreme veza nije pukla niti bilo sta tome slicno.njega koristim sasmo za zvanje ali primao sam pozive bez problema.sms nikada nije kasnio i to je to.
nemam negativna iskustva osim onog prvi minut se zaokružuje.
nemam negativna iskustva osim onog prvi minut se zaokružuje.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Pokrivenost cele backe i banata je super jasno i glasno cujem sagovornike sms isto redovno stizu ako je neko na mts ili telenoru nedostupan pa kad opet bude dobijam redovno
stavi se na rucno i oke ce biti cak sta vise na samom severu pogranicna mesta imaju bolji signal i ne ubacuje se ni jedna hr ili madjarska mreza dok je sa telenorm redovno dogadjalo u stanisiscu i alaksa santicu ubacuje u nekim krivinama kao i pored silosa znao ubaciti panon eto to je izvestaj sa terena na kom sam vrlo cesto ,jedino nekada kada se zadesi nevreme a nalazim se u magacinskom prostoru cija je krovna konstrukcija od metala ili lima onda zna malo da nestane signal ali to je retkost
od pocetka sam na vip imam preko 40 h razgovora kao i blize 2500 poruka
generalno svi su oni dobri na podrucju vojvodine ,nekada je malo zeznuto uz granu kada se ide ali to je tako
stavi se na rucno i oke ce biti cak sta vise na samom severu pogranicna mesta imaju bolji signal i ne ubacuje se ni jedna hr ili madjarska mreza dok je sa telenorm redovno dogadjalo u stanisiscu i alaksa santicu ubacuje u nekim krivinama kao i pored silosa znao ubaciti panon eto to je izvestaj sa terena na kom sam vrlo cesto ,jedino nekada kada se zadesi nevreme a nalazim se u magacinskom prostoru cija je krovna konstrukcija od metala ili lima onda zna malo da nestane signal ali to je retkost

od pocetka sam na vip imam preko 40 h razgovora kao i blize 2500 poruka
generalno svi su oni dobri na podrucju vojvodine ,nekada je malo zeznuto uz granu kada se ide ali to je tako
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
Re: Kvalitet VIP mreze
vuchko987 napisao:koji su na VIP-u su veoma cesto nedostupni.
Više od pola miliona korisnika „Vipa“
BEOGRAD - Treći mobilni operater u Srbiji, „Vip mobajl“, juče je predstavio rezultate poslovanja u 2007. godini, prema kojima je kompanija posle šest meseci od puštanja komercijalnog signala pridobila 508.852 aktivna korisnika.
http://www.naslovi.net/search.php?q=vip ... _option=on
Kada za 6 meseci imaju toliko korisnika, sigurno ti informacija nisu tacne!
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
Re: Kvalitet VIP mreze
Koje informacije??MB maneken napisao:Kada za 6 meseci imaju toliko korisnika, sigurno ti informacija nisu tacne!