IDzO, Vec sam ovo nekog pitao - ima li gde oficijelnih informacija - daklem ne informacija koje poticu sa "symbian freak" sajtova tipa "pouzadno znam cuo sam od coveka iz nokie ...". Daklem zvanicnih informacija Symbian konzorcijuma ili Nokie?
tomas.hokenberi, koliko sam ja skontao citajuci vesti o Tube-u ove slike su samo iscurile u javnost a Nokia jos nije zvanicno objavila informacije o ovom telefonu (slike i specifikacija su bile poznate samo u "unutrasnjim" krugovima)!!!
IDzO, Vrlo sam skeptican prema informacijama koje su dostupne iskljucivo na frorumima medju zaludjenicima. Obicno se ispostavi da su HOAX-i ili u najboljem slucaju lose interpretacije. Symbian Freak vesti tipa "procurelo iz nokije" uopste ne smatram pouzdanom.
Za 8 maj je najavljena prezentacija nekih novih Nokiinih proizvoda pa mozda onda bude nekih novih informacija! Nokia je u zadnjih nekoliko dana predstavila nekoliko novih modela ali nije ni jedan iz E serije! Nagadja se da ce tog 8 maja biti nekoliko ekskluziva (najavljuju da ce se onda pojaviti E71)! Ali naravno ovo su sve vesti foruma i iz "poverljivih" izvora!
Touch Pro ce biti bolji izbor ako ne bude imao ocajne video performanse kao svi novi HTC aparati sa Quallcom-om (malopre citao da i Diamond ima iste lose performanse).
Pa ni ne ocekuje se da ovi PDA imaju neke nabudzene kamere i video zapise! Svakako im to nije prvenstvena namena!
Koje su prednosti HTC u odnosu na X1 posto imaju isti WM, isti izgled...?
Pa X1 . jos cuo sam da umjesto 128mb rama ubacuju 384. Ali nisam siguran, jer to je pisalo samo u par komentara na gsmareni. A telefon je strava. Svidja mi se i onaj Pano s ribama koje oznacavaju jacinu baterije i itd i gdje postavis prst na displeju ribe plivaju prema prstu . Sve je nekako perfektno uradjeno, cak i izgled mu je za 10.
Touch pro!!!Samo zato što je prelep i ima prelep touch FLO 3D interfejs (potpuno sam odlepio na njega)inače pošto je ovo lupetanje o telefonima budućnosti ja bih uzeo NOKIA QWERTY TUBE
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.