Koji telefon ima najveći kapacitet baterije ?
Koji telefon ima najveći kapacitet baterije ?
Našao sam da LG U8360 ima 1400 mAh. Ima li ko veći ?
Izmenio:gameforce:Najstrožije zabranjena dopuna raznim karakterima!Sledeći put brisanje bez upozorenja
Izmenio:gameforce:Najstrožije zabranjena dopuna raznim karakterima!Sledeći put brisanje bez upozorenja
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Našao sam na nekom Američkom sajtu bateriju koja se zove otprilike "ultra-mega-giga-intergalactic Li-Ion battery", sa kapacitetom od 3700mAh, i naišao sam na neke domaće oglase iz 1998.-99. u kome lik reklamira nešto otprilike: "idete na odmor a nosite telefon? Kupite moju fensi bateriju za 100 maraka i nećete morati da nosite punjač, jer baterija izržava dve nedelje normalnog korišćenja telefona", a ja ću da pitam izgleda "Boga", kako sam krenuo, koliko traje kada se ne koristi, iliti u СТЕНДБАЈУ. 3700mAh, domaći zadatak za KУТЕК-а. Osećam odavde da je teška jedno 2 kilograma. Ako nađem takav model, kupiću dve, i staviću jedan telefon na oglas za 100 nemačkih maraka, dakle, neće me interesovati nijedna druga valuta, čisto zbog nekog Deutsche kompleksa, makar se radilo i o većim apoenima. 

- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
I o5 trosi ko blesav pa autonomija nije nista posebno.bOOdala napisao:Q-tek 9000 ima bateriju od 1620 mAh
U vreme monohromatskih ekrana najjacu bateriju su imali Philips telefoni, azalis model:
http://www.gsmarena.com/philips_azalis_238-206.php
Ali za danasnje telefone mislim da E61 drzi rekord, kad se uzme velicina ekrana i rezolucija, taj telefon stvarno malo trosi.
Nije sve u struji, ima nesto i u potrosnji

5130+Koss the plug....
- bOOdala
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
- :: Sony Xperia Z ultra
- :: Nokia 7600
Masterokrata, xe,xe,xe,znam da ne drzi neshto dugo baterija na 9000,ali chowek je pitao najweci kapacitet baterije,a ne koji telefon dugo drzi bateriju...

...u potpunosti se slazem sa tobom.Masterokrata napisao: Ali za danasnje telefone mislim da E61 drzi rekord, kad se uzme velicina ekrana i rezolucija, taj telefon stvarno malo trosi.

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
REzolucija je ista 320x240 prema 240x320. Ok, ed61 ima 16 mil boja, ovaj ima 262k. To jeste razlika. Ali je zvucnik daleko jachi na AnyCool, osvetljenje je extremno jache (ja ga drzim na minimumu)... Rezime: AnyCool ima istu bateriju, a manje je troshi. Sto se svega ostalog tiche, naravno da E61 odnosi neprikosnovenu pobedu.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Masterokrata, ne dobijam ni cvonjka, i nikoga ne reklamiram, samo se trudim da budem sto je moguce objektivniji. Imam i E61 i K88 i kazem kakvi su telefoni. Naravno da mi je E61 primarni, i naravno da njega koristim za 99% stvari. Kinez je backup varijanta, i varijanta za 2 sekundarne kartice koje mi nisu bitne. Te brojeve dajem pacijentima i slicnima koje mogu da ugasim kad god hocu.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- kapoerista90
- Expert
- kapoerista90
- Expert