Zanimam me gde mogu da nadjem touchscreeen ili display za p1 poshto je moj ts nazalost pukao!
Ima li neki servis to?
p1 potreban touchscreen ili display
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 17. Apr 2008. 18:10
Cena original lcd ekrana sve sa touchscreeen-om za sony p1 je 75eur porucivao sam prosle nedelje jednom momku iz ns....i platio covek. Sto se tice da narucis samo touchscreeen bez lcd cena je negde oko 40eur samo neznam ko bi to mogao da ti promeni jer veoma je osetljiv posao moje prijatelj je to radio i naplacivao oko 20eur ugradnju touchscreeen-a.
pa ti vidi sta ti je ciniti. 

- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
gsmhacker ja sam kupio touchsceen za p990 i to za 800 din preko ebay, ugradja ce me kostati 400 din kod servisa za koji znam da ce to odraditi bez ikakvih posledica. malo je to puno sto tvoj drug radi.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa dobro, NS je skuplji po pitanju tehnike od BG-a. I to je prosto neverovatna razlika koja moze da se krece i do 50tak eura. Vrlo verovatno da je tako i sa servisima. Mene samo interesuje jel postoji tu neki cenovnik usluga? Ili to onako odokativno svi rade pa za koliko nekoga zajebes zajeb'o si ga ili na koju foru?
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Masterokrata, ne, ne... Dobro sam ja rekao, NS je osetno skuplji u odnosu na BG po pitanju tehnike. Za SM ne znam, nisam nista tu pazario. Neretko ces cuti da novosadjani idu za BG da kupe telefon, pazi kad se isplati da platis put, kupis telefon, popijes kafu, vratis se u NS i jos ostane ti jos neki evro u dzepu...
Mene samo zanima da li postoji neki cenovnik kod servisera ili oni to tako odokativno naplacuju? U servisu za kola postoji satnica + deo koji se manje = cena koju platis. A ovde?

Mene samo zanima da li postoji neki cenovnik kod servisera ili oni to tako odokativno naplacuju? U servisu za kola postoji satnica + deo koji se manje = cena koju platis. A ovde?

- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Azimuth, a to je bilo nekad premozda 6 meseci godinu dana, kad je razlika u ceni istog modela bila 40-50e. Ali sada se to definitivno ne isplati kad su cene u BG jace i razlika izmedju telefona u BG i NS je plafon 20-30e, a to se definitivno ne isplati, zato sto je cimanje, prevoz je poskupeo, vreme se izgubi u drndanju sa tim prevozom. Ovo pricam za normalne radnje u NS i normalne telefone do 100-200e vrednosti.
5130+Koss the plug....
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Masterokrata razlog zasto menjam TS je zato sto su se pojavile neke tackice na njemu, koje se vide na suncu i dosta ometaju rad na telefonu, nije izgreban, dobro mozda malo jeste, izgrebao sam ga zbog stylusa koji je dosta izguljen i sad grebe TS, pa sam resio da promenim i TS i stylus.
Alexandarr sta da ti kazem, pogledaj na ebay tamo ces sigurno naci, a sto se tice zamene ako nista drugo dodji u SM, ovde je barem menjanje jeftinije od BG. a mozes i sam to da odradis, ja sam nasao neko uputsvo za menjanje za p990 al ne bih da rizikujem, bolje 400 din sada nego 200e kasnije kad ga unistim.
Alexandarr sta da ti kazem, pogledaj na ebay tamo ces sigurno naci, a sto se tice zamene ako nista drugo dodji u SM, ovde je barem menjanje jeftinije od BG. a mozes i sam to da odradis, ja sam nasao neko uputsvo za menjanje za p990 al ne bih da rizikujem, bolje 400 din sada nego 200e kasnije kad ga unistim.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album