7070 Prism - Za one kojima je bitno da budu u trendu

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

7070 Prism - Za one kojima je bitno da budu u trendu

Post od djolex »

Radi se o jednom jako lepom telefonu koji je za nezahtevne korisnike kojima je bitno da imaju lep telefon da nije jako skup. Pojaviće se početkom Juna kada izlaze još 3 modela koje ću opisati, a to su : 5000, 2680 i 1680.

Karakteristike ovog modela su ispisane na ovom sajtu :

http://mobilnisvet.com/mobilni/1729/Nokia/7070-Prism

Nažalost ima samo USB konekciju, makar da je infrared dodat ali uvek postoji kod svakog fona nešto što manjka. Cena ove Nokije će biti oko 50 eura kako je najavljeno.
Sada mogu sve dame koje žele nešto ne tako posebno uživati u čarima prizme.
Slika
Slika
Slika

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Pa lepo izgleda i mislim da ce biti pun pogodak za trendi devojcice do 10-12 god....pravi naslednik 2650.... :D :D :D
D500&E71

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Tako je :) Mislim i ovako ce biti hit za one kojima f-je nisu bitne... posebno sa ovom cenom... ako bude i do 100 eura bice cak extra za drugi mob damama :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

sto se tice dizajna moze da prodje ali sto se tice karakteristika...........mada kao sto su rekli loki i kapoerist svrha i namena ovog telefona je sasvim drugacija....11mb je sasvim dovo;jno za porukice,koju slicicu za pozadinu i jos stosta tako da sam vec siguran da ce da se ok prodaje jer nekim ljudima bas takvi tel. odgovaraju da nisu komplikovani a da mogu da posluze :)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Ovaj telefon je skoro u toj klasi sa k310i, samo ko želi nešto lepše ima ga u roze i plavoj boji. Bez kamere i IR-a je al Nokia ko Nokia je uvek bila 1000X bolja od SE. Makar taj USB je dobra solucija, ali pitanje je i da li se posebno kupuje ili je u paketu, ali mislim više ono prvo kao i uvek... :wink:
11MB je sasvim dovoljno. Odradi se resize sličica za pozadinu, kompresuju se pesme i rešena stvar. :)
Nokia Lumia 630

Odgovori