Da li vredi uzeti k850i?
Pa evo sam da navedem jos jedan razlog a to je naravno nova platforma koji ja mislim da imaju isvi novoizdati SE telefoni..A jos se i dobija novi mp3 i video player,drugaciji file manager,i mnogo novih aplikacija.Evo sad sam ga isprobao u mobil shopu i mogu reci da me najvise nervira sva ta plastika koja sjaji i svaki dodir prsta je moze uprljati(izmastiti)Dok sa senzorima nisam imao problema uopste..Cak su se i dobro pokazali.Medjutim nervira me i sama debljina telefona a samim tim sirina.Treba se navici Na tako sirok i debeo telefon.Inace vi samo glasajte pa cu videti sta cu...
SE K800i,2 gb sony micro m2,hpm-70
Ko hoce da igra kanter 1.6 bek mi se javo na hotmail koji sam ostavio u profilu:D
Ko hoce da igra kanter 1.6 bek mi se javo na hotmail koji sam ostavio u profilu:D
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Ti ga napravi da je teska cigla, a telefon je manji i tanji od k800 (tj. debeo je kao k810 koji nema "izbacenu" kameru kao k800), jedino sto je siri za citavih 1mm. Moj glas za k850. Dizajnesrski je veoma uspeo i dopada mi se nov softver (bolji mi je od Nokijine Series 40 5.0). Jedino sto bi meni malo smetalo je sto ne moze jos da se modduje, ali i to ce biti..steffa54 napisao:Treba se navici Na tako sirok i debeo telefon...
milann, Nisam rekao da je "cigla" vec da mi jednostavno ne prijanja...Dok je npr k800i po meni mnogo izgleda uze od tih 1 mm.
kapoerista90,Pa zaista tih para ne vredi mislim 330-350 evra je stvarno mnogo..
Ok onda probajte da navedete sve mane i sve prednosti koje bih ja dobio kada bih ga uzeo..Znaci nahvalite ga i ispljuvajte najbolje sto mozete.
kapoerista90,Pa zaista tih para ne vredi mislim 330-350 evra je stvarno mnogo..
Ok onda probajte da navedete sve mane i sve prednosti koje bih ja dobio kada bih ga uzeo..Znaci nahvalite ga i ispljuvajte najbolje sto mozete.

SE K800i,2 gb sony micro m2,hpm-70
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
pa da bi ga neko hvalio/pljuvao mora barem da je neko vreme koristio telefon......a kao i sot sam vidis malo je takvih prema tome ja sam ti dao savet i moji komentari se ovde prekidaju jer nisam koristio telefon (mada sam ga gledao u radnji i cinimi se ok u svakom pogledu) 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
Evo ja mislim da se ne isplati menjati. Koristio sam telefon i mogu reci da me nije odusevio. To sto ima npr. autorotaciju, flash teme i to ce ti biti zanimljivo jedno nedelju dana, a posle toga ces te funkcije veoma retko koristiti. Dizajn se meni licno dopada, ali telefon na telefonu ostaje mnooogo otisaka prstiju. Kamera me licno nije odusevila. Mp3 player je ok, ali mi se ne svidj sto se nalazi u okviru media foldera.
To je neki moj sumarum o telefonu...
PoZZ
To je neki moj sumarum o telefonu...
PoZZ
Linux&Android
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Isplati se ako zelis da prvi u kraju imas najnoviju igracku.
Ali inace se ne isplati dati 350e za nesto sto je malo poboljsano u odnosu na tvoj sadasnji telefon, ali hej ko smo mi da solimo pamet....tebi ako se svidja taj telefon i imas te pare da izdvojis za njega, samo napred uzmi ga bolji jeste ali u odnosu lova<=>nove stvari bas i nije isplativ.

5130+Koss the plug....
Mala poboljsanja u odnosu na k800 znaci samo kamera od 5 mpix i nedostatak dzojstika sto je prednost.. ..glomazniji je i kvazi touch pad tasteri koji nisu bas na nivou. Sve u svemu za te pare mozes mnogo kvalitetniji telefon duzmesh... zato searchuj josh malo ....friendly advice 

Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110
Pa eto, meni lijepo pristaje taj fon, najljepsi dio je nacin otvaranja poklopca kamere, i usput prelijep je. Samo najveca greska po meni je ta sto je blic postavljen na pogresnoj strani, znaci kad hoces da te neko slika po noci moras mu 5 puta reci kako da postavi prste!
Moji mobovi: >> 1.nokia 3310, 2.Siemens MC60, 3.SE k700i, 4.SE W800i, 5.SE k800i, 6.SE k850 Now
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
sale987, o covece!!! Pa zasto pokreces teme koje su 4 meseca stare?????? 

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10