Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
A zasto da ne pravi? Ja mislim da bi im to mnooogo povecalo prodaju :!: Mislim na S60 telefone, P serija je odlicna, naravno... Pa koliko je samo Nokiji proslo S60 fonova? A koliko S80, 90? Razmisli...
Pa jer dolazi era ne symbian telefona po meni... pogledaj po stranim forumima... recimo mr, i koliko interesovanje vlada za novi SE tel a koliko za nove nokie i sve ce ti biti jasno...
A zasto mislim da ne treba da prave jos symbian telefona, pa napravice jednu verziju P serije za siroke narodne mase sto je uz P seriju po meni sasvim dovoljno... Ne bi mnogo povecalo prodaju... jer onda bi pala prodaja ostalih modela, a vodili bi veliku bitku sa nokiom... dok ovako nokia a i ostali nemaju sta da traze u tom segmentu, jer ja bolji tel od ovih SE trenutno ne znam(naravno mislim na ne symbian telefone da ne bude zabune)... a zaboravljas cinjenicu da SE trenutno ima mali udeo u trzistu i da je mnogo vece trziste ne symbian telefona nego symbian...
al da ne lutamo dalje... ako hoces o ovome da raspravljamo otvori novu temu...
Skinuli su coming soon sa 6230i na sajtu, a jos ga nema u prodaji! A sa 3230 nisu jos bili skinuli coming soon a vec sam je bio drzao u ruci ! Jer ima neko ideju gde da vidimo cenu!
Pa obichno kad skinu znak to znachi da je krenula i proizvodnja u Finskoj...
Ako je zaista krenula masovna proizvodnja, onda mozemo da je ocheqjemo uskoro i kod nas, ali na nokijinom sajtu josh stoji:
Uskoro stize u Mobilwood... bar su tako napisali. Isto tako 7700 stize u Logic Shop. Pogledajte u cenovniku na mobilnisvet.com. Inace, na nokia.com je skinuto Comming Soon sa svih modela osim 6681, 6101, 6021 i 6030. I sve su planirane za drugi kvartal osim 6030 koju su najavili cak za treci
Pa povucen je iz masovne prizvodnje (pricam od 7700)... Secate li se da je jedno vreme na sajtu pisalo da je dostupan samo za Nokijine poslovne partnere? Sto znaci proizeden je ali u malom broju... Pa su najavili 7710, pa posle dva dana ugasili s90, itd...
U septembru prosle godine neki lik iz Bgd-a je nudio ovaj telefon za "samo" 1200 evra, ali bio je voljan da spusti cenu na 1000.. U ostalom, mozda su se ovi zeznuli kada su ubacivali cenu, mozda je to trebalo da stoji pod 7710...
Pa proizveden je, al u 2000 primjeraka, i ti bugovi sigurno nisu ispravljeni cim je povucen tako da ne vrijedi uzimati i za 200e da se nadje... Nisu ugasili S90, pa 7710 je S90...
Ono, mozda je moguce da su nabavili jedan primjerak 7700 nekako al ne znam zashto, ko ce to da im uzme...
Ugasili su s90 dva dana posle predstavljanja 7710. Cak se ni 7710 na zvanicnim Nokijinim sajtovima ne vodi kao telefon koga pokrece series 90. Pogledaj na www.forum.nokia.com da se s90 nigde ni ne pominje, samo 7710. Dok je recimo kod 6630 napisano
"Series 60 Developer Platform 2.0
Series 60 2nd Edition, Feature Pack 2"
Sto znaci 7710 je prvi (ne racunajuci 7700 koji nije usao u masovnu proizvodnju) i poslednji telefon ovog tipa koji je proizvela Nokia.
E, ala ovo ima veze sa temom...
Znaci NAJNORMALNIJI MOB!
Izgled je super,jednostavan,nema nikakvih piroska ili sta vec,sve ostalo super,mp3 player,radio,3d animatios,kamera 1.3.....
Znaci super....
Mene je Symbian smorio i zelim drugi mob.....
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.