-E,sad,preporuchite mi neki fon oko 100e (moze i preko,ako je neshto bash dobro),moze i polowan,da ima bluetooth,da ima lep ekran (kristalan),da se lepo cuje na speakeru, da je stabilan i wrlo bitno - da baterija izgura 5 dana...
-On woli Motorola-e,kaze da weruje u njihow kwalitet,tako da...znaci ili Nokia ili Motorola???

Tnx

koliko znam nemoguce je naci novije telefone koji ce izgurati dana razgovora ili tako nesto
 koliko znam nemoguce je naci novije telefone koji ce izgurati dana razgovora ili tako nesto   tako da bi se morao pomiriti sa tom cinjenicom, sto se mene tice, mislim ako bi neko zeleo dobar telefon mora da pukne barem do 200 evra minimum
 tako da bi se morao pomiriti sa tom cinjenicom, sto se mene tice, mislim ako bi neko zeleo dobar telefon mora da pukne barem do 200 evra minimum 

:D:D Drugo stvarno ne znam sta da preporucim da toliko drzi... 6233 je legenda po pitanju baterije
:D:D Drugo stvarno ne znam sta da preporucim da toliko drzi... 6233 je legenda po pitanju baterije 

Al to sam vec rekao. Ili nek uzme neki normalan fon,pa jos jednu bateriju
  Al to sam vec rekao. Ili nek uzme neki normalan fon,pa jos jednu bateriju 

Imas 2760,koji drzi boze sacuvaj koliko,al nema ni BT a ni mnogo memorije... Motorola sam siguran da ne moze tolik oda izdrzi... Nikad nije i nikad nece... Pogledaj mozda N73,posto je meni bat drzala 4 dana,uz dosta muzike malo vise price i bogami dosta poruka. To je jedino sto mogu da predlozim.
 Imas 2760,koji drzi boze sacuvaj koliko,al nema ni BT a ni mnogo memorije... Motorola sam siguran da ne moze tolik oda izdrzi... Nikad nije i nikad nece... Pogledaj mozda N73,posto je meni bat drzala 4 dana,uz dosta muzike malo vise price i bogami dosta poruka. To je jedino sto mogu da predlozim.