Z1010 ispadanje iz mreze

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Z1010 ispadanje iz mreze

Post od Kuzman »

Moj drug je qpio z1010 i ISPADAO je iz mreze jako cesto!!! Posto sam mu setovao podesavanja za mms gprs istog trenutka je prestao da ispada iz mreze. Ima vec 4-5 dana. Da li je to neka slucajnost, ili sta???
Poslednja izmena od Kuzman u Pet, 11. Mar 2005. 18:50, izmenjeno 1 put ukupno.
Black Sabbath!!!

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

EDGE ne može da se podesi jer, kao prvo nema nikakvih podešavanja, a kao drugo Z1010 ne podržava EDGE. 3G je u eksperimentalnoj fazi.
U susret novim izazovima...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Slucajnost... ispada kada nadje 3G mrezu koja se testira na odredjenim mestima... a i zbog dekodiranja... a podesavanja mozes da nabavis samo ako imas vezu u mobtelu... :))
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

A da li ce kada se 3g aktivira ispadati, ili on to ima smetnju ovako od njihovog testiranja ??? :?: :?: :?: :arrow: :arrow: :roll:
Poslednja izmena od Kuzman u Pet, 11. Mar 2005. 19:04, izmenjeno 1 put ukupno.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Pa ispada kada se testira mreza... jesam li ja rekao da je to bilo danas?
Ne znam da li ce ispadati kada se aktivira 3G mreza jer kapiram da je to i posledica loseg ili nedovoljno dobrog dekodiranja...
Ono sto znam da z1010 apsolutno savrseno radi u inostranstvu, kada nije dekodiran i na obicnoj i na 3G mrezi... :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

kda se aktivira 3G mreže prebacivanje sa jedne na drugu se neće ni primećivati, a pošto će obični pozivi i poruke koštati isto, neće biti razloga za brigu. Telefon sada najverovatnije ne ispada sa mreže jer je uključen GPRS, odnosno veza je aktivna u pozadini, što onemogućava telefonu da se priključi na UMTS(ne mogu ova dva protokola odjednm, mada može GSM glas/UMTS prenos podataka i 3G glas/GPRS prenos podataka). :mrgreen:
U susret novim izazovima...

sifumarko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 03. Sep 2005. 22:35

Post od sifumarko »

Meni kada ga otvorim radi lepo (z800i) a kada ga preklopim izgubi mrezu. Kada ga ponovo otvorim vrati se mreza. Zasto? Nije dekodiran, kupio sam nov odkodiran u Nemackoj...

Odgovori