Zanima me samo koji od ovih mob.ima bolji GPS tj dal ijedan ima ugradjen GPS prijemnik da ne mora koristiti GPRS/EDGE za navigaciju vec funkcionise kao GPS uredjaj. Ostale razlike mi i nisu mnogo bitne,jer ih je jako malo tek velicina ekrana i blic
Izmenio:gameforce:Zabranjeno pisanje naslova velikim slovima.Sledeći put brisanje bez upozorenja!
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Po meni bez veze otvorena tema,a uz to i velikim slovima,sto je krsenje pravilnika. Bez veze?!Sto?!Zato sto N82 ima drugaciji GPS modul,Chipset II.(4 Sale_M)
Dakle i bolji prijem.
N82
bOOdala, moguce je i to je verovatno zbog sada dosta stabilnog softvera 95-ice.Ali ja i dalje tvrdim da oba telefona koriste isti chip.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Nisam koristio oba fona pa ne mogu reci svoje misljenje, ali je vrlo vjerovatno da je taj ko je uporedjivao imao na N82 neku stariju verziju softvera a na N95 neku od novijih pa je zato mozda N95 brze nasao poziciju...?
Pa što si onda dolazio ovde i pitao, ako ćeš verovati youtube-u? Elem, ja imam n95 8gb i verovali ili ne, nadje mi satelit za svega 10-15 sekundi, tako da ne verujem da n82 to brže odradi!
Ja sam pokusao da snimim N82 sa 6630 ali je slaba kamera pa je sve drecavo i ne mogu da se vidie kada one crtice pozelene u gornjem levom uglu! Inace bez problema uhvati za nekih 10tak sekundi!
Mirko BGD, slabo znas
Obicna N95-ica sa najnovijim softverom uopste ne zaostaje za N82 po pitanju hvatanja fixa! Ok za par sekundi gore-dole je moguce, nisam precizno uporedjivao ali sigurno su tu negde, ipak koriste isti chipset tako da ne moze biti neke velike razlike
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Uopste nije bitno koji za koliko sekundi hvata fix jer na sva 3 telefona (N82, 95 i 95 8gb) hvata veoma brzo i nije razlika po nekoliko minuta pa da kaze covek da je to mana! Uopste nije bitno da li ce uhvatiti za 10,15 ili 20 sekundi vazno je da radi!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.