Nokia 6610i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nokia 6610i
Imam nokiu 6610i i usb data kabal za nju, instalirao sam originalan drajver i program nokia pc suite 64 ali kad hocu da skinem slike ili nesto drugo sa fona na komp prijavljuje mi kao da mi fon nije prikljucen,ne prepoznaje ga uopste,da li neko zna u cemu je problem i kako da ga resim?
siouxie
:idea: :idea: :idea: Probaj da instaliras Nokia SDK 3.0...Ovaj program moze da detektuje USB,Infrared,Serial... Najvise je namenjen za telefone koji koriste data kabl.... Proveri koja ti je verzija USB na kablu a koja na kompu. Ako ti je Usb kabl 2.0 a komp 1.0 ili 1.2 ili 1.3..., onda ne mozes nista da uradis.

Manchester United
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
@nOOkie, ne postoji USB 1.2 i 1.3, samo 1.0, 1,1 i 2.0
Nokia SDK je razvojni alat a ne program koji treba da omogući povezivanje.
USB kabl ne određuje brzinu protoka već sami uređaji - USB na kompu i telefon, a trenutno svaka Nokia sa USB kablom može da radi i na USB 1.1 portu...
@siouxie
Pogledaj šta ti je od portova označeno u Connection Manager-u, u okviru PC Suite-a, treba da bude USB port izabran.
Nokia SDK je razvojni alat a ne program koji treba da omogući povezivanje.
USB kabl ne određuje brzinu protoka već sami uređaji - USB na kompu i telefon, a trenutno svaka Nokia sa USB kablom može da radi i na USB 1.1 portu...
@siouxie
Pogledaj šta ti je od portova označeno u Connection Manager-u, u okviru PC Suite-a, treba da bude USB port izabran.
● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Omaklo ti se i za 1.2...
A zašta koristiš SDK, pišeš softver za telefone ili onako?
Ako komp ne podržava usb 2.0, veza će biti ostvarena u 1.1 varijanti.
Samo kada uređaj zahteva isključivo 2.0 port, neće raditi na 1.1 i 1.0, a takvih uređaja nema puno jer proizvođači još uvek žele da zadrže kompatibilnost sa starijim generacijama. Trenutno mali broj telefona ima usb 2.0 port, a Nokia 6610i svakako nije jedan od njih...

A zašta koristiš SDK, pišeš softver za telefone ili onako?

Ako komp ne podržava usb 2.0, veza će biti ostvarena u 1.1 varijanti.
Samo kada uređaj zahteva isključivo 2.0 port, neće raditi na 1.1 i 1.0, a takvih uređaja nema puno jer proizvođači još uvek žele da zadrže kompatibilnost sa starijim generacijama. Trenutno mali broj telefona ima usb 2.0 port, a Nokia 6610i svakako nije jedan od njih...
● PRAVILA FORUMA ●