autopunjac i drzac za HP 6515
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
autopunjac i drzac za HP 6515
Dakle, treba mi autopunjac i drzac za telefon ali onaj na vakuum. Ako neko zna gde se ovo moze naci neka javi, ja sam prevrnuo NS i dobio veoma zastrasujuce odgovore. Neki su me pitali "a kakav je to telefon?", drugi "da li ima qwerty ili ne?" (a uopste ne kontam kakve to veze ima), treci nisu ni culi da HP pravi i ovakve aparate dok su mi najveci biseri oni sto su rekli da idem u prodavnicu racunara i tamo da pitam posto HP proizvodi i tu vrstu tehnike...
Azimuth, pogledaj ovaj link i pokusaj da se dogovoris da ti posalju Citiyem ili nekom drugom firmom koja je brza posta!
LINK
LINK
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Nema na cemu!
Meni se cini da nisu ni skupi! Mozda ce te taj drzac i brza posta izaci nepunih 10E!
Koji si drzac planirao da uzmes?

Meni se cini da nisu ni skupi! Mozda ce te taj drzac i brza posta izaci nepunih 10E!
Koji si drzac planirao da uzmes?
To stvarno ne znam to ces morati njih da pitas!
Mada mi vise lici da 5-ti ne ide na staklo nego tamo negde pored volana tj na tu plastiku iznad volana!
Meni se vise svijda ovaj 4-ti!
E da kod 5-og i 6-og pise da je za PDA nemoj da uzmes 4-ti (pise tel i navigacija pa da ne bude uzak za PDA) pa da ne moze da ti stane tvoj IPAQ! Raspitaj se i da li moze PDA da stane u taj 4-ti!
Mada mi vise lici da 5-ti ne ide na staklo nego tamo negde pored volana tj na tu plastiku iznad volana!
Meni se vise svijda ovaj 4-ti!
E da kod 5-og i 6-og pise da je za PDA nemoj da uzmes 4-ti (pise tel i navigacija pa da ne bude uzak za PDA) pa da ne moze da ti stane tvoj IPAQ! Raspitaj se i da li moze PDA da stane u taj 4-ti!

Evo nadjoh ti ja nesto!
Na ovoj stranici sto cu ti ostaviti potrazi AC strujni adapteri pa tamo imas slike i mozes da vidis te dodatke za razlicite HP uredjaje!
ADAPTERI

Na ovoj stranici sto cu ti ostaviti potrazi AC strujni adapteri pa tamo imas slike i mozes da vidis te dodatke za razlicite HP uredjaje!
ADAPTERI
Molim i drugi put! 
Nego jel meni sledi neka provizija za sav ovaj moj trud?
Salim se naravno!
Za ove adaptere odes licno (jer postoji firma u NS) i neka ti raspakuju da mozes da probas da vidis da li pase za tvoj PDA!

Nego jel meni sledi neka provizija za sav ovaj moj trud?

Za ove adaptere odes licno (jer postoji firma u NS) i neka ti raspakuju da mozes da probas da vidis da li pase za tvoj PDA!
Poslednja izmena od IDzO u Pon, 21. Jul 2008. 05:21, izmenjeno 1 put ukupno.
Za koji si se na kraju drzac odlucio 4ti ili 5ti? Nesto im je prso sajt pa vise ne prikazuje modele!
Pitaj da li saradjuju sa nekom firmom u NS pa da preko njih odradis kupovinu!
Pitaj da li saradjuju sa nekom firmom u NS pa da preko njih odradis kupovinu!