sta je po vama bolje u600 ili u700 ali ako ni jedan od ti dva mozda ondaa n73,
zbog izgleda po meni je lepsi u700 a vase misljenje sta od ovog iz razlog
u600/u700 ili nokia n73 music
koristio bi ga za osnovne stvari (razgovori,sms..),ali vaznij mi je da znam koja je bitna razlika izmedju u600 i u700..jer po izgledu ovi dva modela su mnogo lepsi od n73 ali on ibak ima kameru sa bolljim performansama koliko sam ja cuo(na u700 je slab blic i fotografije nisu toliko dobre kada se slika u mraku)pa dali je to tacno?
moj forum http://topola.forum0.net/
Ovako,u700 će ti se ljuštiti na onim niklovanim delovima i stoga nemoj uzimati njega.lep je,ali lepota mu nestaje posle jedno 5 ili 6 meseci.U600 je mnogo bolji po tom pitanju,pogotovo aku uzmeš crni,jer nema guljenja plastike.N73 je odličan aparat,ali ako ti trebaju osnovne funkcije,onda ti neće biti preterano od koristi,jer čini mi se da nema svrhe uzimati symbian koji je sporiji i malo konfuzniji,ako ćeš ga koristiti samo kao običan fon.Ako su ti prioritet dobra kamera i dobar zvuk,a lep izgled,ja ti od srca preporučujem g600,pošto ima dobru kameru od 5mpx,sa autofokusom i dosta podešavanja,a kao plejer ima stvarno strava zvuk,sa ekvilajzerima,i odličnim sluškama u fabričkom pakovanju,a dobijaš i adapter,pa možeš staviti bilo koje sluške.Takođe je prilično brz i ono što je dosta važno,prednja maska je metalna,tako da se neće lako izlizati,ili razglaviti ili slično.
znaci izmecdju u700 i u600 ipak u600.Dali je tacno da kod u600 mogu da se stavljaju razliciti tonovi (mp3)za sms a kod u7oo samo ponudjeni. i dali neko zna kakva je kamera posto sam cuo da je blic slab,tj kakva je u odnosu na k800?
U odnosu na k800 se ni jedan od ova dva ne može porediti.Pogotovo ne blic,koji je na k800 nepobediv,samim time što nije LED već xenonski.Koliko ja znam,postoje neke verzije firmvera na u600 koje dozvoljavaju mp3 za poruku,ali ne mogu to da potvrdim.Između ta dva telefona,po meni je kamera ista,tako da biraj pre svega na osnovu izgleda,a tu je meni praktičniji u600,mada je u700 lepši,ali šta da se radi kad se ljušti.
Pa iz svega sto sam do sada cuo i procitao verovatno cu uzeti u600.
ali hvala za komentare.ako neko ima jos neki neka napise pre nego sto ga kupim
ali hvala za komentare.ako neko ima jos neki neka napise pre nego sto ga kupim
Dodaj koji dinar i kupi G600 ( ja ga koristim a i što je najbitnije - nema senzorske tastere ) sve je kod njega totalno drugačije, lepši je telefon, ajd jača kamera nebitno, ali nema onaj pojukrug skroz dole pa je zgodno da se kucaju poruke. Ako ti se ne sviđa, svakako uzmi U600 ali o5...
Nokia Lumia 630
I ja se slazem u vezi G600 a ako su jedino U600 i U700 u igri vjerujem da ti je potrebnija kamera nego 3G posto U600 ima bolju rezoluciju video snimanja.Kod U700 ona je SAMO 176x144 pa ti vididjolex napisao:Dodaj koji dinar i kupi G600 ( ja ga koristim a i što je najbitnije - nema senzorske tastere ) sve je kod njega totalno drugačije, lepši je telefon, ajd jača kamera nebitno, ali nema onaj pojukrug skroz dole pa je zgodno da se kucaju poruke. Ako ti se ne sviđa, svakako uzmi U600 ali o5...