Ne nisam rekao da svi dobijaju nego da mogu svi da dobiju ako aktiviraju odgovarajucu promociju u vip-u, a u ovom slucaju :"spremi palceve" je naziv promocije...
Ja sam koristio 50% bonus kredita,nisam hteo tu sa sms-om, jer mi ta kartica sluzi za pozive pa mi vise odgovaralo...
Glavna poenta price je da je glavni interes onoga koji dodje u Srbiju, ko god to bio, profit. Ili ti sto veca i veca zarada. Pa bio to i Vodafone, O2, Orange, T-Mobile itd. Niko nece doci u Srbiju da ulozi milijarde a da ne povrati ulozeno i jos preko toga zaradi. A kako zaraditi toliko para a da korisnicima bude dobro tj. da cene ne budu visoke?
Aleksaboy, i ja delim to mišljenje. Ko će, normalan, da da stotine miliona evra i da kaže: "ma, daj da malo skinem cene"!? Ko će se buniti ako cene ostanu onakve kakve su?! To je najbolje čemu možemo da se nadamo.
mozda ce ici na varijantu da ponude raznovrsnije opcije, bolje telefone, kao i usluge koje za sada nemamo, pa da na tome uzimaju vise para... ne mora bas da znaci da ce odmah da dojure i pocnu da dizu cene osnovnih usluga...
znam optimista sam...
ali kazu da je to sa T-mobile tj. Deutche Telekomom "gotova stvar"...
mb011, takva je priča bila i za Vip, pa ništa nije bilo od toga. Niti imaju kakve dobre usluge, niti nude jeftine telefone...I ja bih voleo da tako bude, ali sumnjam.
igord, to što na ovom forumu imam 5 postova ne govori da na jednom hrvatskom imam preko 1000. Uglavnom, nisam od danas počeo pratit mobilne komunikacije
Izgleda da su nasi resili da privatizuju sve u drzavi, a ja sam mislio da Telekom nikako nece jer donosi dosta para... Ali eto... Boga mi, ja se ne nadam nicemu dobrom od te privatizacije. Samo moze da se desi da nam kazu: od 1. (nekog meseca) zapocinje se sa tarifiranjem na minut u fiksnoj telefoniji a na osnovu osluskivanja potreba korisnika... Uh, kako to lepo zvuci, na osnovu osluskivanja potreba korisnika. Sve za korisnike.
Da, upravo tako... U tom slucaju, meni licno, ima toliko da se zgrozi sve da cu da prestanem da koristim telefon, i mobilni i fiksni. Bice: hajdemo u planine, jer tamo nema telefona...
ne mora biti tako loše. što se mene tiče, samo da ostave ovakvu cijenu prema m:tel-ima, da ostane ovakav roming prema m:tel-ima i da ostane omiljeni beoj. ostalo me en zanima
mb011, kako mislis "gotova stvar"? Malo ne kapiram, u kom smislu to govoris?Mislis da ce doci T-Mobile, mada ne mora da dodje T-Mobile, sta je sa ostalim svetskim operaterima?
Cola15 napisao:mb011, Mislis da ce doci T-Mobile, mada ne mora da dodje T-Mobile, sta je sa ostalim svetskim operaterima?
Ta priča je relativno stara a i prilično verovatna mada evo Dinkić pominje da će Telekom sledeće godine da izađe na Londonsku berzu itd itd..... Uostalom švabe imaju već praktično udeo u Telekomu preko udela u OTE-u koji je suvlasni Telekoma.....
Heh za Telekom bi to bilo mnogoooo bolje rešenje nego da bude prodat bilo kome kroz "dil"
Javno trgovanje na bezi je jedan od boljh načina da se namakne potreban kapital a opet da se ne ispusti "zlatna koka" .....
Da, bilo bi bolje da se akcije Telekoma iznesu na berzu i da se prodaju onome ko najvise ponudi. Isto tako i akcije NIS-a, JAT-a itd. Ali sva ta preduzeca su kroz dil vec obecana Rusima po znatno nizoj ceni. Verovatno se radi o nekoj vrsti ucene tipa: mi cemo vama dati podrsku oko Kosova, a vi cete nama dati najprofitabilnija preduzeca za bagatelnu cenu.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.