Nokia N82

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

U kom folderu se nalaze aplikacije koje posle reseta ne mogu da se instaliraju a ne mogu ni da se brisu iz app. menadzera.Isto me interesuje i za teme.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ja mislim da je Miskoni pominjao da se nalazi na sledecoj lokaciji: u Application Manager-u ćeš videti fajl sa nazivom tipa 200062BF.sis i pisaće ispod "not installed". Pronađi taj fajl u E:\Private\, oko 2-4KB je, izbriši ga!

n1tr0
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 23. Jun 2008. 10:50

Post od n1tr0 »

Ljudi jel neko probao LightSabre?
Evo link do starije verzije: http://symbianworld.wordpress.com/2007/ ... 2-and-n95/
Meni ne radi... E sada mene zanima da li treba da instaliram N95AccelerometerPlugin.sis, jer sam primetio da i drugi kazu da bez njega ne radi... E sada - da li taj AccelerometerPlugin utice na funkcionisanje rada accelerometer-a samo za vreme rada te aplikacije ili stalno? :?

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

n1tr0, probao sam ga ja, pisao sam davno o njemu u temi najbolje, najkorisnije aplikacije za os 9.1
Za N95 moras da instaliras N95AccelerometerPlugin tj. bez njega ne mozes da koristis NIJEDNU aplikaciju koja koristi accelerometar!
Za N82 mislim da ne treba da se instalira taj plugin jer ga on vec ima fabricki u sebi, probaj da najdes N82plugin ako postoji, ako ne onda probaj sa ovim od N95, meni savrseno radi LightSabre a on ipak koristi i slide, kad ga gurnes gore tako se startuje i sablja, tako da mislim da taj program nije ni pravljen za N82...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

n1tr0
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 23. Jun 2008. 10:50

Post od n1tr0 »

Pa na klipovima sa YouTube radi i na N82, ali autor ne odgovara bas na pitanja... :disgust:
Uglavnom mene zanima - da li ce taj N95AccelerometerPlugin da izazove mozda neki konflikt sa vec postojecim driver-om(cime li vec) za accelerometer od N82...

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

n1tr0, pa instaliraj pa probaj... ako ima nekih konflikata uvijek mozes da deinstaliras N95plugin ;)
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

n1tr0,Taj plugIn imam i ja installiran na mojoj N82ci.Inace Nokmote nije hteo da radi bez njega,iako je plugIn za N95-icu....Anyway,mozes ga uninstallirati kad hoces :wink:
8)

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Jedno tanjcepi, jel moguce upaliti blic dok se snima video? Jel moguce uopste, i sta mi treba za to? :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Na N82ci je nemoguce "drzati" ukljucen blic.
Iz prostog razloga-Xenon-ski je.
8)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

kapoerista90, trebalo bi da moze kao i na svakom drugom telefonu uz pomoc neke od aplikacija tipa Torch i sl. Pitanje je samo da li ce ti blic raditi tj. sijati toliko jako kao kad slikas ili malo slabije :wink:

benens
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 09. Jun 2008. 03:33

Post od benens »

treba mi ako neko zna produkt kod za n82 crnu za balkan.
Nasao sam ja 0551522 ali je to za sivu verziju.Gledao sam na netu da su razliciti kodovi za npr englesku ako je sivi ili crni.

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Isti je kod,ja sam moj,isto crni updateovao sa tim kodom .
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

kvaka22
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 18. Dec 2007. 06:30

Post od kvaka22 »

jedno pitanje mozda i glupo za vas,ali ja se ubih i ne napravih nista a i ovo mi je prvi smartphone i jos ovakva zver :?
evo u cemu je stvar prebacio sam muziju sa kompa na fon i on ga je bacio na memory card u folder music ali ja sada ne mogu ili ne znam kako da napravim playlist jer kada otvorim opcije ne nudi mi tu mogucnost ma ne znam sta nisam probao pa ako neko zna o cemu se radi mogao bi da da neki savet :? ili neki link ili nesto stvarno mi neke stvari nisu jasne a verujte citao sam razne teme na ovom forumu cak sam uspeo da nadjem i resenje za garmin mape ali ovo mi zaista ne ide

hm da telefon sam uzeo juce crne je boje i sjajan je fenomenalan

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Ides Meni>Music>Music player>Music>Playlists>Options>Create playlist>Das neko ime pa OK>onda te pita Add songs now klikni na Yes i onda dodavaj pesme koje hoces!

kvaka22
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od kvaka22 »

sve sam to uradio ali pesama i dalje nema na taj nacin, da li mozda postoji mogucnost da se memory card da neka opcija ili tako nesto mozda lupam ali ... one i dalje postoje ali samo na memory card

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

E ne znam kako nece jer meni sve radi kako treba!
Kad dodajes pesmu da li ides na izvodjaca npr: Moby pa onda Expand pa stanes na ime pesme i onda Add i tako na svaku pesmu pa onda Done i napravio si listu!

kvaka22
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od kvaka22 »

ajde ovako...sve je ovo uradjeno do add song i sve je ok dotle...ali...kad kliknem na add song ne daje mi da odem u folder gde se nalazi ubacena muzika vec samo otvara onu jednu pesmu sto je vec bila u telefonu

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Aj ispocetka! ;)
Ides Meni>Music>Music player>**options**>**refresh**(sacekaj da ucita nove pesme)>Music>Playlists>Options>Create playlist>Das neko ime pa OK>onda te pita Add songs now klikni na Yes (**dace ti spisak svih izvodjaca koje imas**) i onda dodavaj pesme koje hoces!
Kad dodajes pesmu da li ides na izvodjaca npr: Moby pa onda Expand pa stanes na ime pesme i onda Add i tako na svaku pesmu pa onda Done i napravio si listu!

**** novo dodato u objasnjenju

kvaka22
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od kvaka22 »

IDzO napisao:**refresh**

Jeeeeee!!!!!! Refresh je bila kljucna rec
Hvala!!!!

markolaza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 10. Jun 2007. 20:21
:: Nokia

Post od markolaza »

n1tr0, kazi mi kako da izbacim iz telefona onu zezanciju real vista desktop ako mozes ? :) :) :)

Odgovori