Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
U kom folderu se nalaze aplikacije koje posle reseta ne mogu da se instaliraju a ne mogu ni da se brisu iz app. menadzera.Isto me interesuje i za teme.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ja mislim da je Miskoni pominjao da se nalazi na sledecoj lokaciji: u Application Manager-u ćeš videti fajl sa nazivom tipa 200062BF.sis i pisaće ispod "not installed". Pronađi taj fajl u E:\Private\, oko 2-4KB je, izbriši ga!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Ljudi jel neko probao LightSabre?
Evo link do starije verzije: http://symbianworld.wordpress.com/2007/ ... 2-and-n95/
Meni ne radi... E sada mene zanima da li treba da instaliram N95AccelerometerPlugin.sis, jer sam primetio da i drugi kazu da bez njega ne radi... E sada - da li taj AccelerometerPlugin utice na funkcionisanje rada accelerometer-a samo za vreme rada te aplikacije ili stalno?
Evo link do starije verzije: http://symbianworld.wordpress.com/2007/ ... 2-and-n95/
Meni ne radi... E sada mene zanima da li treba da instaliram N95AccelerometerPlugin.sis, jer sam primetio da i drugi kazu da bez njega ne radi... E sada - da li taj AccelerometerPlugin utice na funkcionisanje rada accelerometer-a samo za vreme rada te aplikacije ili stalno?

- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
n1tr0, probao sam ga ja, pisao sam davno o njemu u temi najbolje, najkorisnije aplikacije za os 9.1
Za N95 moras da instaliras N95AccelerometerPlugin tj. bez njega ne mozes da koristis NIJEDNU aplikaciju koja koristi accelerometar!
Za N82 mislim da ne treba da se instalira taj plugin jer ga on vec ima fabricki u sebi, probaj da najdes N82plugin ako postoji, ako ne onda probaj sa ovim od N95, meni savrseno radi LightSabre a on ipak koristi i slide, kad ga gurnes gore tako se startuje i sablja, tako da mislim da taj program nije ni pravljen za N82...
Za N95 moras da instaliras N95AccelerometerPlugin tj. bez njega ne mozes da koristis NIJEDNU aplikaciju koja koristi accelerometar!
Za N82 mislim da ne treba da se instalira taj plugin jer ga on vec ima fabricki u sebi, probaj da najdes N82plugin ako postoji, ako ne onda probaj sa ovim od N95, meni savrseno radi LightSabre a on ipak koristi i slide, kad ga gurnes gore tako se startuje i sablja, tako da mislim da taj program nije ni pravljen za N82...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
jedno pitanje mozda i glupo za vas,ali ja se ubih i ne napravih nista a i ovo mi je prvi smartphone i jos ovakva zver
evo u cemu je stvar prebacio sam muziju sa kompa na fon i on ga je bacio na memory card u folder music ali ja sada ne mogu ili ne znam kako da napravim playlist jer kada otvorim opcije ne nudi mi tu mogucnost ma ne znam sta nisam probao pa ako neko zna o cemu se radi mogao bi da da neki savet
ili neki link ili nesto stvarno mi neke stvari nisu jasne a verujte citao sam razne teme na ovom forumu cak sam uspeo da nadjem i resenje za garmin mape ali ovo mi zaista ne ide
hm da telefon sam uzeo juce crne je boje i sjajan je fenomenalan

evo u cemu je stvar prebacio sam muziju sa kompa na fon i on ga je bacio na memory card u folder music ali ja sada ne mogu ili ne znam kako da napravim playlist jer kada otvorim opcije ne nudi mi tu mogucnost ma ne znam sta nisam probao pa ako neko zna o cemu se radi mogao bi da da neki savet

hm da telefon sam uzeo juce crne je boje i sjajan je fenomenalan
Ides Meni>Music>Music player>Music>Playlists>Options>Create playlist>Das neko ime pa OK>onda te pita Add songs now klikni na Yes i onda dodavaj pesme koje hoces!
E ne znam kako nece jer meni sve radi kako treba!
Kad dodajes pesmu da li ides na izvodjaca npr: Moby pa onda Expand pa stanes na ime pesme i onda Add i tako na svaku pesmu pa onda Done i napravio si listu!
Kad dodajes pesmu da li ides na izvodjaca npr: Moby pa onda Expand pa stanes na ime pesme i onda Add i tako na svaku pesmu pa onda Done i napravio si listu!
Aj ispocetka! 
Ides Meni>Music>Music player>**options**>**refresh**(sacekaj da ucita nove pesme)>Music>Playlists>Options>Create playlist>Das neko ime pa OK>onda te pita Add songs now klikni na Yes (**dace ti spisak svih izvodjaca koje imas**) i onda dodavaj pesme koje hoces!
**** novo dodato u objasnjenju

Ides Meni>Music>Music player>**options**>**refresh**(sacekaj da ucita nove pesme)>Music>Playlists>Options>Create playlist>Das neko ime pa OK>onda te pita Add songs now klikni na Yes (**dace ti spisak svih izvodjaca koje imas**) i onda dodavaj pesme koje hoces!
**** novo dodato u objasnjenju