Pošto nemam pojma gde drugde da postavim ovo pitanje,otvorih temu.Ako sam pogrešio,slobodno obrišite.
Dakle,kako se na series80 Nokia uređajima radi restore to factory settings?Konkretno na 9300.Nigde u uputstvu nisam naišao na ovaj podatak,nema ga ni na netu,a ni u samom fonu u helpovima....
Ako neko zna,bilo bi lepo da podeli znanje samnom.
araphel, kucas sa osnovnog ekrana *#7780# i kad ti zatrazi lock code kucaj 12345 i to bi bilo to.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M, hvala,probaću kad dodđem kući.Nešto mi poludeo 9300 pa bi valjalo da padne jedan restore to factory settings.E sad, da li ovo radi i na series 80,videćemo.Nego,jel da radim to sa spoljašnjeg interfejsa ili iznutra,kad ga otvorim?
Ova sifra ti je samo za vracanje na fabricko podesavanje,ne brise podatke a imas i drugu ako hoces da brises sve sa telefonske memorije *#7370#.
A sifru kucas sa dekstopa,znaci spoljasni interfejs.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Hvala!Će da probamo onda ovaj drugi,što briše sve živo,pošto nemam pojma šta sam napakovao,i nešto je pobrljavio.Sumnjam na jedan od onih skin fajlova,ali sad mi trokira file explorer,pa ne mogu odande da ga obrišem,a ionako imam backup za kontakte i poruke....
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.