Pa poslovna logika i praksa su verovatno dale rezultat da prosečan korisnik nosi jedan aparat oko 2 godine i onda su tako i ti ugovori dimenzionisani. Verovatno su uzeti u obzir i oni koji ga nose par meseci i oni koji nose par godina pa sad kako se kome isplati, ali baterija traje oko 2 u bilo kom uređaju (izuzev kvalitetnih akumulatora za kola). A posle tog roka se uređaj i u tehnološkom smislu (što ipak ima logike) smatra prevaziđenim i nudi ti se novi na ugovor, a stari ako je živ - živ, a ako nije............
A šta njih briga da li ćeš ti uspeti to da preprodaš posle? Oni su svoj cilj ispunili time što su ti prodali nešto a šta ćeš ti s tim da radiš to je tvoj problem. Najbolje da ga izgubiš i dođeš po još jedan
Ali mislim da baterija ima na netu. Uostalom gledao sam i neki vedeo na youtubeu kako ga neki likovi otvaraju i menjaju bateriju.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Baterija se menja u najbližem ovlašćenom servisu, znači u Zagrebu , ko nema Šengen.
Mislim da sam i ja viđao to po netu sa sve kitom za zamenu, valjda oko 40e. Ciklus je 400 punjenja, znači oko 2 godine, ma trebalo bi to da se radi i po našim servisima.
U dilemi sam, nasao sam coveka koji bi mogao da mi posalje iz Engleske iPhone 3g za 250e + 30e postarina. E sad ja nisam siguran u njega, to jest sumljivo mi je da je tako jeftin, kaze full pakovanje i radi na svim mrezama. Sta vi mislite? Sta da radim? Da uzimam?
nateraj ga da ti poshalje slike jer stvarno ne znam shta da ti kazhem,mada je moguce,on ga kupi za 120e i proda za 250..imai ovde na oglasima lik koji ga prodajena 250e...e znas shta ajde ti to lepo kupi jer i da si kupio kineza nek ide zhiwot svakose zezne a ako je org na konju si..opushteno,ja bih rizikowao...
To je čisto samo ako je on našao nekog ko ima malo skuplji paket a ne treba mu ovaj fon, pa ga je kupio za 200$ a tebi ga prodaje za 250€. Jedino nisam siguran da je jošuvek otključan.
A slike da ti pošalje ne znače ništa. Mogu i ja da se slikam pored Poršea pa ne dokazuje da je to moj auto.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Ma to nema šanse, najjeftinije je u Italiji 500-600e a negde sam pročitao da kao radi i sa našim SIM, znak pitanja.
U najboljem slučaju dobićeš ovo
(klik na sliku za više informacija)
Ee, izbacili su review, dobro, poznate stvari... Copy/paste je moguć uz iCopy app.
Sad da sačekamo test "iPhonelover" Eldara pa da "Mekovci" opet skrcaju Mobilereview sajt...
Pa šta i ako ga otključaju, to je imalo smisla sa starim iPhone, sa novim prvo potpisuješ 2-god.ugovor sa operaterom (jedino ako nemaš nekog da plaća to umesto tebe). Mislim da ga nema bez ugovora u USA http://support.apple.com/kb/HT1937
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.