WB Sun daje samo zivlje boje, tj. saturacija je veca...
Nije exponsure, nego exposure ili EV kod nekih telefona...
To soft i hard mislim(mislim ) da je sharpness, tj. po srpski ostrina, meni se licno ne svidja kad je na ostrina bas izrazena.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Pa sve zavisi od situacije,npr. neke u nekim situacijama slika ispadne mnogo bolje kad se koriste podesavanja,mada automatska podesavanja na nokia telefonima sa jakom kamerom kao n82 i 6220 uglavnom dobro rade poso
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
IDzO, tekst na prvoj slici je Gde ti se dede fokus?Druga slika je OK
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Zurio sam da sto pre uslikam jer kola tude prolaze!
Radnicima u cistoci je tesko vratiti kante i konetnjere na mesto pa ih ovako cusnu pokraj puta pa onda kad hoces da slikas ne mozes na miru!
ok hvala bas cu vise da se pozabavim kamericom pa cu postaviti jos slika inace ovaj tel sam kupio zbog nocnih slicica i mogu reci da sam odusevljen zaista
Ovo su max zoomom i nisam obraćao baš pažnju na detalje,a i nemam inspiracije,sledeće slike će biti bolje,obećavam (nije greška telefona nego moja)ovo su slike sa letovanja,sve sam na brzinu slikao,sada počinjem profesionalno da slikam
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.