Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
pa fino rekoh ja u jednom postu da samsung ima najbolji dizajn i da samo im treba nabaciti f------e.sada vidim da su to konacno uradili u novim modelima i svaka im cast.nogo su uzdrmali nokiu i pogotovo se
pa vjerujem da ovaj put svi izadji.pazi znaju oni sta rade nisu l..i.
do ljeta cena d500 ce pasti na 280-300 evra tako da ce tokom leta biti hit bas kao i samsung e700 prosle godine.meni se najvise svdja d600 i onaj sa hard discom(ne mogu da se setim koji model bjese)a ako im je cijena pristupacna jednog od njih cu uzet
Pa vidite i sami da pokushavaju neshto! Mozda ce ih na CEBIT-u dosta hvaliti pa ce biti hit....mada i dalje su zaostali po funkcijama shto im je velika mana!
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.
pa ne bas ono pravi hit ali ce ici super sjetite se samo kako se e700 prodavao ovog ljeta. a sto se tice funkcija i dalje zaostaju ali sada sa ovim modelima znatno manje
a sto se tice ovih ostaih koji su sada na prodaji to su samo fancy igracke bez ijedne upotrebljive funkcije.ja sam imam e600 koji ima samo dobar ekran i kameru ostalo nista pozdrav
Pa ja bash nisam primetio da je kod nas e700 bio neki hit....
Na zapadu su svi odlepili za tim fonom i svi su ga imali...ali tamo su sve fenseri i neki shminkeri...tako da...
Mislim da d500 nece biti toliko popularan ovog leta...
Kako nije E700 hit? Pa svaki drugi moj drug/drugarica ima E700/710/715... Mada ne mislim da ce to biti slucaj sa D500... Ljudi vole telefone na preklop...
Hmmm....ja nisam primetio da je toliko popularan kod nas...naravno da ga ima,ali bash toliko... Bice zato je Bg veliki grad pa se ne uochava toliko....
A za D500 cemo videti za koji mesec... :!:
Ja mislim da to kada izlazi d600 ne znaju ni svi u samsungu... moja neka prognoza kraj leta... valjda... ko zna mozda i ne izadje... mada verujem da otje...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.