065 / 066 mt:s

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

mdenic85 napisao:mezzano, JOK... 069 su samo za postpaid...
Sta sam ti rekao?! :D :D

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

hehe :D mezzano, bas sam se setio ove rasprave...
Ma i ja sam znao da ce da bude i za prepaid.

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Eeeee aj malo da ovo oživimo
Dakle 066 brojevi kreću od ponedeljak i to i pripejd i postpejd (post može da se bira) no biće tu nekih poslastica tipa pripejd će imati poseban tarifni profil ali bi se moglo desiti da miodrage kupi sebi novu karticu (biće nekih megabajta free valjda stotinjak) no cene minuta će biti blago više 5-6 din i kartice će biti strogo po ceni 1000 din (sa toliko kredita) trebalo bi da im bude automatski aktivran 3G bez nadoknade ali će to verovatno ()čuj verovatno :D ) biti promocija ograničenog trajanja......
O postpejdu se ne priča mnogo pominju se više kategorija brojeva (kao Telenor sa svojim zlatnim i srebrnim brojevima) sa cenama od 1000 pa do nekih 40 hiljadarki :shock: no siguran sam da će se naći ovaca za šišanje (i do sada ih je bilo samo što se to radilo mufte) itd itd itd
E da, da ne zaboravim brojevi će biti šestocifreni......

Nešto mi govori da i mt:s polako pušta novi biling samo ga z apočetak testiraju u promo varijanti :wink:

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Zanimljivo, zanimljivo, moram priznati, narocito zbog onih 100MB. Ako bude tako, odma kupujem sebi jednu. skeptichni chicha, poslednju recenicu nisam razumeo? :?

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

e bas odlicni su :D znaci mozemo nabasati na vragolaste brojceke 666 :lol:
cekaj kazes da ce imati zasebnu tarifu ?

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

skepticni ima li jos nekih informacija ili potvrda onoga sto si napisao? Ako je istina, ja bih deaktivirao tarifni dodatak (DATA12), pa bi za internet koristio tu 066 karticu. Postoje li neka ogranicenja, u "Vip stilu", tipa, taj kredit se mora iskoristiti za mesec dana ili do nove godine... i da se ti besplatni megabajti mogu koristiti samo preko 3G APN-a..?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

066 666-666 Wow, za 40k dinara, pa da uzmem, i da me strpaju u ludaru ali onako iz zatrke. Mislimd a ce se za takve likove u poslovnici nalaziti 2 krupna momka u belom, spremna da dejstvuju u momentu.
zanimljivo za taj net :)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

ako ih bude u trafikama po nekoj iole normalnoj ceni uzimamo ako ne imamo ovaj 065 sto mi je u samsungu 160 dobro
kontam da ce odma da naprave neku akciju sa telefonom i brojem ako cena bude neka normalna uzecemo jos ako bude oko nove godine extra ce biti

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan

sigi pa pročita li ti šta sam napisao :? Pripejd isključivo po ceni od 1000 din sa 1000 din kredita što se tiče povoljnosti 100 min video poziva i 100 MB data svakog meseca naravno bez prenošenja nepotrošenog .....
Ovo meni sad zvuči isuviše dobro za Telekom tako da samo čekam šta će da bude začkoljica ali imam utisak da će to biti već nešto u njihovom stilu tj klackalica malo dobro malo buđavo :uhuh:
Jbga nešto su tajanstveni a šuška se i o brdu nekih promocija povodom 10 godina postojanja Telekoma (ja čuo da će u setpembru MMS biti 5 din +PDV)

Što se napomene o bilingu i testiranju istoga tiče ono što sam načuo ostavlja na mene utisak da je ova 066 kampanja 1) prilično ozbiljno istraživanje tržišta 2) najavljene su specijalne i posebne tarife tako da mi to miriše na probu i novog biling sistema naravno i jedno i drugo su samo moje špekulacije koje ne moraju da imaju nikakvih dodirnih tačaka sa realnošću ali me je "gledanje u pasulj" kad je Telekom u pitanju do sada dobro služilo

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

1. nije špekulacija nego spekulacija :D (morao sam)
2. ovo se može goristit za neki surf na laptopu (ovih 100MB)

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Uf, ako je 100MB mesečno, to bi bilo 8), ja sam mislio da uzmem i ako je 100MB jednokratno . Samo se bojim da to ne bude samo sa APN 3G mondo, pa onda ne može da se koristi ni za šta drugo, osim za gledanje tv programa. Onda ne bih uzimao. Pitao sam ja na Mondo forumu i dobio sledeći odgovor:

"Korisnici mt:s-a biće blagovremeni obavešteni putem javnih servisa za informisanje o karakteristikama nove usluge kada ista počne,do tada bez komentara."

Sigurno je da nešto smeraju, a šta, ostaje nam da vidimo u ponedeljak, pošto neće ništa da otkriju.

skeptichni chicha, ja sam mislio da ti radiš u Telekomu! :)

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan

mezzano napisao: skeptichni chicha, ja sam mislio da ti radiš u Telekomu! :)
Pa ja sam više puta naglasio sasvim precizno da nisam radnik Telekoma.... ali isto tako nikad nisam ni poricao da poznajem puno takvih pa da mogu da čujem poprilično šuškanja pre nego što izađu u javnost...

Što se tiče Mondo foruma tuinformacije daju ljudi iz korisničkog (ne baš oni koji se javljaju na 789 ali nisu ni ovi daleko od njih) a oni obično poslednji dobiju informaciju (neretko od samih korisnika koji ih pitaju :lol: ) neki dan pre njih dobiju info prodavci pošt oni moraju da se upznaju sa time pre nego što počne ali u svakom slučaju obzirom da tu postoje najveće mogućnosti da info procuri onda se to odlaža koliko god je moguće eh teško je računati na lojalnost ljudi koje si zaposlio preko omladinske zadruge :uhuh:

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Nasao na Telenorovom forumu:

MTS uvela novu numeraciju 066
29. avgust 2008. | 18:25

BEOGRAD - Mobilna telefonija Srbije (MTS) saopštila je danas da je uvela novu numeraciju - 066, koja će biti namenjena postpejd korisnicima sa istim iznosom mesečnog računa od 500 dinara (sa PDV-om), sa poklonom od 1.000 dinara mesečno i istom cenom MMS i SMS poruka.......

Ceo tekst na:
http://www.rtv.rs/sr/vesti/privreda/pri ... _80914.jsp

Ne spominje se nista za prepaid??! :?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa ovo mu skoro dodje kao prepaid. Kaze ako mu taj iznos nije dovoljan, moze u svakom momentu da ga dopuni, uvek za isti iznos. Koja je fora? Da dopunjavam postpaid? I najjacha je fora probe, ukoliko mi ne odgovara, raskidamo saradnju i vozdra. 100 MB je privlacno, a 100 min video telefonije mogu da okache machku o rep, to mi treba koliko i crno ispod nokta. Nemojte me zbog ovoga razapinjati na krst, ovo je ipak kao i sve ovde napisano sa moje strane samo lichni stav.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Pa ja vec imam postpaid broj. Mislio sam da je rec o prepadu sa 100MB za 1000 din sa 1000 din kredita. To bi bilo ok. Ovako mi se ne isplati da placam dve pretplate mesecno. A, zaista ovo deluje malo zamuceno, platis 500, dobijes 1000, pa ako ti nije dovoljno "dopunis" (gde, kako)?!!! :?

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

tek sam sad shvatio kako ovo ide. glupo je pravo. imaš postpaid koji plaćaš 500 mjesečno, i ako ti treba više od 500 ne možeš prekoračiti iznos i platiti na kraju mjeseca, neo dopuniti račun!?!?! :blinky: :ohmy: WTF?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ma jok, ja sam to shvatio kao 500din pretplate pa ako ti je to malo onda platis duplu pretplatu znaci 500 + 500 i tako u nedogled koliko ti treba. Znaci nema prekoracivanja kao do sada nego se pretplata duplira pa samim tim dobijas novu turu "besplatnih minuta" i novih 100MB itd.

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

valja i to ako su povoljne minute :?

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Kako god, cini se da se ovo isplati a posebno je dobro to sto postoji period od tri meseca za probu, pa ako ti se ne svidja nikom nista. Mislim da je to jako fer ali sada ja postavljam pitanje sta ako mi se svidja? Jel onda ja moram da potpisem ugovor na minimum dve godine ili sta? Ta stavka nije lepo objasnjena. :?

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Mene interesuje da li taj broj za koji se plati (066) moze da postane broj na redovnim tarifnim profilima? (BEL, MIX...)

Odgovori