Telenor nudi mesec dana besplatnog interneta

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Telenor nudi mesec dana besplatnog interneta

Post od evolution »

(Tanjug)

Kompanija "Telenor" ponudiće gradjanima tokom septembra besplatno korišćenje interneta 30 dana, kako bi se uverili u njegov kvalitet i brzinu, saopštio je danas taj mobilni operater. Povodom inicijative besplatnih "Internet parkova", gradjani će tokom septembra moći kod kuće da testiraju brzinu i konekciju interneta na kućnom ili lap-top računaru i odluče da li žele da nastave korisćenje ove usluge.

Svetski trend "probaj i kupi" biće dostupan stanovnicima Beograda, Novog Sada, Niša, Kragujevca, Kraljeva, Kruševca, Novog Pazara, Požege, Sente i Guče, kao i Kopaonika, Zlatibora i Tare, najavljeno je iz "Telenora".
Svi koji žele da probaju "Telenor" internet treba da dodju na bilo koje prodajno mesto i, ukoliko ispunjavaju uslove za potpisivanje postpejd ugovora, mogu da preuzmu uredjaj i odmah počnu da ga koriste.
"Telenor" je sedmi po veličini svetski mobilni operator na svetu, sa 153 miliona korisnika, od čega više od tri miliona u Srbiji.
Nakon investicije od 1,513 milijardi evra, koja je proglašena i najvećom pojedinačnom investicijom u jugoistočnoj Evropi, "Telenor" zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra 2006. godine.

;)
iPhone 6 Plus

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Pozdravljam akciju!
ukoliko ispunjavaju uslove za potpisivanje postpejd ugovora, mogu da preuzmu uredjaj i odmah počnu da ga koriste
Koji su uslovi koriscenja/potpisivanja ugovora?
Da li vazi i za postpaid korsnike koji su pod ugovornom obavezom?
Da li je u pitanju mesec dana neogranicenog (flat) interneta?
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Odgovori na ova i mnoga druga pitanja bice uskoro dostupni na zvaničnoj WEB i WAP prezentaciji Telenora.
iPhone 6 Plus

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Može li ijedan post proći bez istorijata telenora? :disgust:

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Ne to je sada moderno da se ističe u svakom saopštenju ;)
Lepo što daju nešto da se proba mada kako sam video pre par dana u Studentskom parku malo im škripi Internet ;) BTW ako neko uzem da proba neka proveri da li radi MSN.com ako ne nek pita kako da reši problem ;)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Mora li flame u svakom topicu??? Sledeći put kaznice... pa niste od juče na forumu... :roll:

Off je obrisan, držite se teme...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Telenor Internet Promocija

Probaj Telenor Internet!
Koristi mesec dana besplatno! Zadrzi ako ti se dopadne.

http://www.telenor.rs/?section=private&page=5518
iPhone 6 Plus

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Mislim da se realno ne isplati, pa neka bude probni period koliko hoce. Pretplata je u redu ali kolicina besplatnog saobracaja je mala i plus uvedeno je zaokruzivanje. A najveca mana je cena modema.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ma cela ponuda je u manama. To moze da prodje jedino kod nekoga kome ja stvarno neophodan net u svako doba ili nekom ovisniku dok ostalim smrtnicima mislim da je potpuno neprakticno da daju toliko novaca uz ogranicen protok i naravno ugovornu obavezu na 24 meseca... A Hot Spotovi na sve strane, besplatan net gde god da se okrenes... Jednostavno suludo po mom skromnom misljenju.

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Nije losa akcija jer moze da se proba, ali Telenor Internet je i dalje veoma, veoma skup prema onome sto nudi...

Ono sto se sada ocekuje od Telenora je neka promocija za prepaid i postpaid, kao odgovor na mts promociju 066...

@ djuice
Da li mogu stari post-paid korisnici sa obavezujucim ugovorom (uzet je telefon uz ugovor) da 'probaju' Telenor Internet?
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

a gde vam je protok koliki je protog telenorci ja nevide ,a cene su vam paprene skuplji ste od adsl i sbb a i od vecine wifi

ivana2712
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 29. Maj 2007. 17:11

Post od ivana2712 »

djuice da li mozes da odgovoris da li je prvih 30 dana internet besplatan ( dzabe dzabe ) ma koliko Mb potrosis ili je samo u okviru besplatnog saobracaja. U ks su mi rekli da je dzabe ali po raznim forumima procitala sam da ipak mora pretplata da se plati. Vise verujem KS_u ali ovo im nebi bio prvi put da daju netacne imformacije.

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

moracemo da sacekamo da se sami sa sobom dogovore kao i za sve sto rade :lol: kod telenoraca da bude nesto bas bas za dz tesko za njih to su isusove muke i gore od njih mislim da telenor i djusiki naplacuje sve sto koristi :lol: :D :lol: 8)

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Da se nadovežem n nečiju kritiku: ovde sigurno ne naplaćuju zareze, tačke, ni ostale interpunkcijske znakove, tako da bi mogao upotrijebiti poneki, čisto da možemo da skontamo šta si htio da kažeš. :lol: :D :lol: 8)

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Kako da znam koliko mi je ostalo besplatnih MB ili koliko sam MB potrošio koristeći Telenor Internet?
Stanje na vašem računu možete precizno proveriti slanjem SMS poruke sa sadržajem STA na broj 9848 (SMS poruku možete poslati koristeći modemsku aplikaciju – preko Telenor internet modema). Slanjem ovog SMS-a korisnik dobija informaciju o preostalom broju besplatnih MB na svom tarifnom paketu i trenutnom zaduženju bez pretplate, promocija i PDV-a. Ova poruka je besplatna.

Napomena: Korisnicima koji su obuhvaćeni promocijom „Koristi mesec dana besplatno! Zadrži ako ti se dopadne.“, neće biti naplaćivano prekoračenje besplatnog internet saobraćaja ostvarenog na teritoriji Srbije, iako će to prekoračenje biti prikazano na trenutnom stanju na računu. Ovim korisnicima za vreme trajanja promocije mogu biti naplaćene sms poruke (ukoliko potroše više od 50), govorni i roaming saobraćaj. Takođe, u okviru aplikacije za povezivanje na Internet USB modemom E220, PCMCI karticom E660A, i EXPRESS karticom E800 možete jednostavno da pratite okvirnu potrosnju internet saobraćaja u toku meseca. Aplikacija ne zaokružuje sesije na 10 KB te je moguće neslaganje sa stanjem računa dobijenim putem SMS-a.

Pitanja i odgovori: http://www.telenor.rs/?section=private&page=5382
iPhone 6 Plus

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Da li može da se vrati modem nakon korišćenja mesec dana ? Da iskoristim promociju ( pošto me zanima da li hoće da se poveže na Linux ) pa da vratim i da se ne obavezujem na robiju od 2 godine ili ako uzimam, prvi mesec je besplatan, pa nastavljam robiju još 23 meseca
Nokia Lumia 630

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Ukoliko niste zadovoljni, možete vratiti modem u roku od 30 dana i raskinuti ugovor bez ikakvih penala.

Promocija se odnosi samo na internet saobraćaj (prenos podataka) ostvaren u Telenor mreži u Srbiji. Ukoliko u toku promocije ostvarite više od 10GB saobraćaja, Telenor zadržava pravo da suspenduje Vašu pretplatu, o čemu ćemo vas pravovremeno obavestiti. Vaša pretplata u slučaju suspenzije može biti ponovo aktivirana nakon perioda promocije.

Detaljnije: http://www.telenor.rs/?section=private&page=5378
iPhone 6 Plus

Odgovori