Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
@napalm death,u pravu si to za equalizere,ali ja sam ti antisluhista pa i nekako predjem preko toga.Vise volim matematiku i srpski kad predajem klincima nego kad mi dodje muzicko pa moram da pevam sa njima,mada note i ostale zezalice znam da ih naucim
Inace ja imam ogg player 1.72 i par skinova za njega,pa ako ti treba neki javi mi na pp da ti dam link

Note IV N9100 dual
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Imao sam i ja taj bug na LCG-u i to kada stisnem da zaredom 3 pesme presaltam odmah mi izadje iz programa i moram ponovo da ga pokrecem !
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ko ima problema sa plejerom,neka proba FIVN Player 2.7 koji ima opcije stereo widening,loudness i vrlo dobar ekvilajzer nalik onom iz fabrickog plejera.Ja ga koristim od juce i fenomenalan je sto se kvaliteta zvuka tice i ima mogucnost skeniranja muzike po folderima. 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- napalm death
- Mobil manijak
- toda81
- Prijatelj foruma
Sensei,na koje konkretno informacije o pesmi mislas?Ja sam zadovoljan sa Ogg playerom 1.72 i wimampovim skinovima.Da li koristite operu mini za surf po netu,a i po ovom forumu.Ja sam koristio mod 2.06 ali zna da uspori pa sam presao na mod 3.10 koja je kocila usred ucitavanja strane pa se vratio na 2.06 i sada opet koristim mod 3.10 jer mi sada radi kao zmija,a prepuna je funkcijama tako da se njome moze bukvalno svasta uraditi
Note IV N9100 dual
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ja sam koristio verzije 3.10,4 i 4.1 i na n73 i n82 i pomalo znaju da baguju pogotovo trojka,ali u principu je ok.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
- napalm death
- Mobil manijak
Mni opera je meni ok 4.1 verzija. mini opera 3 malo manje skida kb.. ali se gase i jedna i druga po 1 min... zablokira pa cekam minut da se ugasi.. morab je ubiti kao proces.
Nego.. ima kakav program da mi drzi zeljene aplikacije stalno upaljene, recimo spwwddial, poruke, log i slicno.. ono kad aidem na exit da opet ostane upaljeno sve dok ga ne iskljucim iz programa.. recimo meni imenik uvek stoji upaljen dok ga ne ugasim kao proces.. isao na exit ili na crvenu slusalicu isti djavo...
treba mi to jer me nervira dugo ulazenje u speedial, log ili poruke pa ono da je uvek u "stanju pripravbosti"
EDIT: ne.. ni jedan ne prikazuje info kao LCG
misli ovako

Nego.. ima kakav program da mi drzi zeljene aplikacije stalno upaljene, recimo spwwddial, poruke, log i slicno.. ono kad aidem na exit da opet ostane upaljeno sve dok ga ne iskljucim iz programa.. recimo meni imenik uvek stoji upaljen dok ga ne ugasim kao proces.. isao na exit ili na crvenu slusalicu isti djavo...
treba mi to jer me nervira dugo ulazenje u speedial, log ili poruke pa ono da je uvek u "stanju pripravbosti"
EDIT: ne.. ni jedan ne prikazuje info kao LCG
misli ovako

- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
napalm death, opera mini(obe verzije) ti se sporo gasi zbog slabog procesora i malo ram-a, tako je i meni bilo na N73, sada mi na N95 izadje bukvalno iste stotinke kad stisnem exit!
Ne znam ni jedan takav program koji drzi aplikacije ukljucene nakon exit-a, ali zasto uopste moras da izlazis iz njih? Ako zelis da ostanu aktivne u pozadini samo ih minimiziraj, npr. stisni menu dok si u toj aplikaciji, posle mozes da radis bilo sta drugo a one ce ti i dalje raditi u pozadini.
Speed dial cak i ostaje da radi u pozadini nakon poziva nekog sa liste, ugasi se tek kada ti sam odes na exit.
Ne znam ni jedan takav program koji drzi aplikacije ukljucene nakon exit-a, ali zasto uopste moras da izlazis iz njih? Ako zelis da ostanu aktivne u pozadini samo ih minimiziraj, npr. stisni menu dok si u toj aplikaciji, posle mozes da radis bilo sta drugo a one ce ti i dalje raditi u pozadini.
Speed dial cak i ostaje da radi u pozadini nakon poziva nekog sa liste, ugasi se tek kada ti sam odes na exit.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- napalm death
- Mobil manijak
- toda81
- Prijatelj foruma
Nema nista na desktopu ogg player.To ima samo lcg jukebox.Takodje u ogg playeru se u njemu samom pokrecu vizuelni efekti samo kada se pusta pesma u .ogg formatu dok toga kod mp3 nema.Mozes da vidis info o pesmi i koliko traje.@napalm death,aj mi uploaduj ovu temu sa vatrom ako ti nije problem.Mnogo mi se svidja
Sto se operica tice izgleda da neki ne misle na iste kao i ja.Oficijelne operice su totalno bez veze i nemaju funkcije kao sto imaju opere mini mod.Najbrza je i najvise opcija ima opera mini mod 3.10.Perfektna je!

Note IV N9100 dual
- napalm death
- Mobil manijak
toda81, Ova slika na desktopu je moja
..reci koja dimenzija ti treba da ti uradim rsize. A kada nadjem instalaciju teme poslat cu ti posto mi je ova tema stara koliko i mobitel. Prva koju sam skinuo.
Nego kada smo kod tema.. ti rece da mogu videti koja mi je tema kada otvorim onaj .mbd (nesto tako) fajl.. ono private pa onaj folder gde su teme. Ja nema sanse da otvorim taj fajl kao sliku kao sto si ti rekao.. ono da vidim koju da izbrisem a koju da ostavim. Radio sam na kompu.

Nego kada smo kod tema.. ti rece da mogu videti koja mi je tema kada otvorim onaj .mbd (nesto tako) fajl.. ono private pa onaj folder gde su teme. Ja nema sanse da otvorim taj fajl kao sliku kao sto si ti rekao.. ono da vidim koju da izbrisem a koju da ostavim. Radio sam na kompu.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
napalm death, nachin da ostavis pojedine aplikacije upaljene je da ih oznachish kao system app. i onda ih fon ne gasi. To se recimo moze izvesti iz Trackera, i ja sam to radio, samo sto se ponekad desilo da se sam Tracker zabaguje i ugasi, i onda ajmo jovo nanovo, i to me smaralo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- toda81
- Prijatelj foruma
@napalm death,mozes onda da mi odradis tu slicicu i u 240x320 i 320x240.Moram malo da mislim i na buduci tel
Ja taj .mbm fajl vidim preko tel,tj x-plorera.ali moras da imas hacknut tel i da kliknes na onu ikonicu capsOFF da bi upalio hack.Onda lepo brisnes ceo folder u kome se nalazi taj .mbm fajl od te teme koju ne mozes da obrises preko app menagera

Note IV N9100 dual
- napalm death
- Mobil manijak
Znaci nesta dok ne haknem fon.. ajde valjda cu se jednom skontat da odradim.
Evo tebi jedna u 320x240 i jedna u 640x480 pa ti sebi ovu vecu odrezi uzduz kako hoces posto je slika u formatu 4:3 a tebi treba uzduz 3:4 pa eto.. en znam kako da ti odradim taj resize
miodrage, pogledat cu da ga instaliram pa javim kako radi.. samo de mi reco sta se desi da zabaguje ? Jel shebe sistem pa moram hard reset ili ?
Evo tebi jedna u 320x240 i jedna u 640x480 pa ti sebi ovu vecu odrezi uzduz kako hoces posto je slika u formatu 4:3 a tebi treba uzduz 3:4 pa eto.. en znam kako da ti odradim taj resize

miodrage, pogledat cu da ga instaliram pa javim kako radi.. samo de mi reco sta se desi da zabaguje ? Jel shebe sistem pa moram hard reset ili ?