Danas sam zaključao moju 7610 pošto sam imao fizičko a telefon mi je bio u torbi.Posle sam ga odključao,ali sam odlučio da promenim kod.Promenio sam kod uspešno,opet zaključao telefon da vidim da li radi,ali kada je trebalo da ga otključam,telefon je ispisao CODE EROR i uopšte nepće da se odključa.Šta da radim?
Jesam,ali telefon samo ispisuje CODE EROR,a nekad i ispiše da nije tačno unesen kod (iako ga ja tačno unesem)i da trebam da sačekam 5 min,ali ništa ,ima li rešenja?
Ili isprobaj svaku kombinaciju tog novog koda koji si stavio. Mozda mislis da si drzao dovoljno dugo taster da bi ti ispisao broj a nisi ili neto slicno. Cisto eto da ne bacas pare, mozes i to da probas...
Akohoces da ustedis pare a podaci ti nisu bitni iz telefona urasdi sledece:
Drzis istovremeno tastere *,3,zelena slusalica i palis telefon sa pritisnuta ISTOVREMENO sva tri dugmeta. Ne pustaj nista dok ne vidis na displeju da pise formating.....
Uspeo sam da ga otključam,šifra je bila 141111,ali ja kada sam stavljao novi kod ukucao sam šifru 14111411,ali sada sam šifru vratio na 12345 i sve radi Hvala vam na savetima
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.