Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

vuchko987, djuice@rs, Gde ste nasli tu informaciju? Nema na sajtu :blinky:
Lepo bi bilo nagraditi olimpijce koji su paket kupili pre septembra(ako ih ima, posto je povoljan za razgovore preko 120s)

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Uskoro ce informacija biti dostupna na zvanicnoj WEB prezentaciji. Aktivacijom olimpijskog paketa u septembru sticete pravo na besplatne minute.

@vuchko987: Ne.
iPhone 6 Plus

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

mp3mp3 napisao:vuchko987, djuice@rs, Gde ste nasli tu informaciju?
djuice radi u Telenoru.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

E da djuice@rs, jel ce moci stari korisnici da dobiju taj bonus ako se prebace na Olimpijski prepaid paket, ili da dopunimo kredit sa odredjenim iznosom i sl?

draganchem
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 04:06

Post od draganchem »

Da li neko ima mozda neku informaciju da li ce telenor smanjiti cene za telefone(konkretno mislim na noika e51).... mts ga daje za 8500 a telenor za 16000din?

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

mdenic85, kao sto je djuice rekao, ne moze.
Moram primetiti samo da je promocija prilicno glupa i ogranicavajuca.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

slazem se vuchko987, ja iskreno ne znam zasto bi neko i koristio olimpijski paket.
Nepovoljan je... i to bas!
PRICA je za njega...

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Ja ne znam zasto bi neko uopste koristio Telenor prepaid. Mali izbor paketa, nema F&F, lose promocije, omiljeni broj unakazen... Jedino sto se kod Telenora isplati je paket Prenesi, sve ostalo zaobidjite u sirokom luku. :uhuh:

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Telenor i Lenovo udružuju snage

Post od evolution »

Telenor i Lenovo udružuju snage

Još veća mobilnost sa novim personalnim računarima

Oslo, 2. septembar 2008 - U saradnji sa Telenorom, Lenovo je predstavio osam novih modela laptopa sa ugrađenim mobilnim brodbendom, radio modulom i GPS funkcijama iz Ericssona. Ovo partnerstvo pokriva Norvešku, Švedsku i Dansku.

Mobilni brodbend (HSPA – High Speed Packet Access) omogućava korišćenje Interneta, preuzimanje i slanje slika i drugih velikih fajlova velikom brzinom protoka.

Uvodimo korisnike u novo doba

„Telenor i Lenovo uvode korisnike u novo doba mobilnih brodbend sistema, gde su osnovni elementi veća dostupnost i jednostavno korišćenje“, kaže Hane Klauzen, generalni direktor Lenova.

Integrisani brodbend sistem podrazumeva eliminisanje mehaničkih oštećenja i habanja USB portova, veći kapacitet baterije i poboljšan prijem zahvaljujući anteni ugrađenoj u ekran.

Jednostavna upotreba
Korisnici ne moraju ništa da rade jer se kompjuteri sami povezuju na dostupne mreže. Teoretski gledano, brzina 3G HSPA tehnologije je 3,6 Mbit/s. Telenor planira da je poveća na 7,2 Mbit/s sledeće godine. Tokom 2008, mrežom će biti pokriveno 86 odsto stanovništva.

Opsirnije: http://www.telenor.rs/?section=about&page=5936
iPhone 6 Plus

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
Kontakt:

Post od misternobg »

Daj mi malo objasni sta je to unakazeno kod omiljenog broja? Uzeo sam jedan 069 rodjendanski broj koji je prepaid ali moze da se prenese na postpaid pa sam citao na njihovom sajtu o tom tarifnom dodatku kao platis mesecno 99 din naravno bez pdv-a i minut sa tim brojem te dodje 0,5 kod post a 1 din kod prepaida bez pdv-a. Jedino ako ranije kad je to uvedeno nisu postojale vece mogucnosti a sada manje.

snebivljiva azdaja
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
:: iPhone 14 Pro

Post od snebivljiva azdaja »

@djuice@rs: Lepo sto su oni napravili takvu saradnju, ali mislim da bi danski Sonofon (citajte: Telenor) trebalo prvo da sredi GSM mrezu! Kada roamingujem Telenorovom 063 karticom stalno ispada iz mreze jer je signal slab. Tih problema vise nema odkako sam prebacila na mauelno biranje mreze i koristim iskljucivo TDC mobil mrezu. U takvim uslovima 3G ili cak Turbo 3G je cista naucna fantastika!!!

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

misternobg, ranije nije bilo dodatnih placanja preko mesecne pretplate. Takav je slucaj danas kod MTS-a, skinu ti jednokratno 120 din.+PDV i ne placas dodatno minute razgovora. Ta varijanta se daleko vise isplati. Ali moram da naglasim da se dodatno placa uspostava poziva 1,5 din.+PDV, a kod Telenora je 2,9din.+PDV uspostava + 1+PDV/min (prepaid).
Inace, ovu uslugu kod nas je prvi uveo Telenor, pa kad su se korisnici navukli onda je uveo dodatno naplacivanje. Kako podlo. :x

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Telenor i Lenovo se udruzili. 8) Ja sam sad srecan covjek. :roll:

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od misternobg »

aleksaboy ako sam dobro razumeo ranije nisi morao da placas 99 din za tu uslugu nego si samo definisao koji broj hoces kao omiljeni broj i pricao po toj niskoj ceni? A kod mts-a platis 120 din i ne placas nista za minute razgovora ako je to tako onda mora da postoji odredjena kolicina minuta za tih 120 din? Ne verujem da mozes da pricas koliko hoces za tih 120 din a da ti se ne naplati minut razgovora po nekoj niskoj ceni kao kod Telenora.

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

misternobg napisao: A kod mts-a platis 120 din i ne placas nista za minute razgovora ako je to tako onda mora da postoji odredjena kolicina minuta za tih 120 din? Ne verujem da mozes da pricas koliko hoces za tih 120 din a da ti se ne naplati minut razgovora po nekoj niskoj ceni kao kod Telenora.
Kakve veze ima verovanje i neverovanje sa ovim :?
Dakle omiljeni broj platiš pretplatu za taj tarifni dodatak pa kod telenora sa tim brojem razgovarš po povlašćenoj ceni od 0.5/1 din po minutu pa kod mt:s-a 0.0 din po minutu šta tu sad nije jasno :?

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

mts sad ima 3 omiljena broja kao u telenora i to bez pretplate (novi F'n'F brojevi: 1din/min - komada 3) 8)

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od misternobg »

Znaci kod mts-a platis 120 din i minut ti je prakticno dzabe samo platis uspostavu veze 1,5 din moze li to na mix paketima?

Daddy Yankee kod telenora su ti omiljeni brojevi koliko se secam bili samo na pro paketima i to na pro 30 1, na pro 60 2 i na pro 90 3, na prenesi mozes samo jedan da definises. Gde si video da mozes 3?

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Što se tiče F&F zaista ne znam da li mt:s kopira Bugarski MTel ( pošto tamo mogu 5 brojeva ) ili obrnuto . Ili recimo Halo ton je kod ovih Musicall...
Svakako je jasno da je Telenor sa tim omiljenim brojevima dokazao da kompaniji samo treba debeli kapital. kod mt:s-a je omiljeni broj svakako bolje imati jer sa izvesnom osobom se priča duže + za dž.
Dok svako ima svoje prednosti i svoje mane, stoga ja prednosti koje imaju, iskoristim, za ostalo se snađem :wink:
Nokia Lumia 630

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

misternobg, ranije je kod Telenora usluga "Omiljeni broj" bila ista kao danas kod MTS-a. Dakle, za fiksnu pretplatu od 120 din.+PDV mozes 30 dana da pricas sa definisanim brojem besplatno i koliko hoces. Placa se dodatno samo uspostava poziva 1,5 din.+PDV i nista vise. Ne znam sta ti je tu nejasno. Ako ti treba vise informacija, pozovi Call centar ili poseti http://www.mts064.telekom.yu/index.php?ID=22624

milanovic986
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
:: Nokia E7

Post od milanovic986 »

misternobg napisao:.....na prenesi mozes samo jedan da definises...
Kako na PRENESI mozes da aktiviras omiljeni broj? Po kom principu to funkcionise kad je to postpaid?
NOKIA E7 User

Odgovori