Upravo sam ubacio novi sw u N95 i prvi utisci su da je telefon znatno znatno brzi, sto znaci da je mnogo brz jer mi je i do sad bio odlican po tom pitanju
Nokia zvanično izbacila "Firmware Updater"
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- markosvaba
- Mobil fan

- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
-
Tha_Maddog
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19
- Sensei
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
markosvaba, znaci i vi ste primjetili da je sad prebrz telefon?
Ja sam evo vec ubacio 40 i nesto aplikacija u njega i oko 20-ak igrica, i mozda je neznatno usporio(jer 10-ak programa su stalno aktivni) ali i dalje sve otvara jako jako brzo, ko da nije symbian
Ja sam evo vec ubacio 40 i nesto aplikacija u njega i oko 20-ak igrica, i mozda je neznatno usporio(jer 10-ak programa su stalno aktivni) ali i dalje sve otvara jako jako brzo, ko da nije symbian
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- markosvaba
- Mobil fan

- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
- Sensei
- Mobil manijak

- Kontakt:
Tha_Maddog, tek sinoc sam ubacio v.30 pa nisam stigao sve da testiram, pored ogromne razlike u brzini cini mi se da manje trosi ram memoriju(ima je isto ali se teze trosi), i bateriju sam napunio sinoc pa ubacio 40 programa, 20 igrica, pa danas isao na net, pa slusao muziku u busu, i dalje je puna 
Sve ti je ovde objasnjeno: viewtopic.php?t=7010&postdays=0&postorder=asc&start=140
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Sensei
- Mobil manijak

- Kontakt:
Butters, nema na cemu 
Tha_Maddog, nasao sam i prvu manu novom softveru, ako si bio ljubitelj ngage igrica na svom telefonu zaboravi ih, osim ako mislis da ih platis
Ne moze na novom softveru da se instalira TRK koji je neophodan za ngage igrice, vjerujem da je isto tako i na novom sw-u N95 8gb, a da ce tako biti i na N82.
E sad, moj mob nije hakovan tako da nisam probao tu varijantu, vrlo je moguce da ce u tom slucaju raditi sve, ali posto ja sve te igrice imam i u sisx formatu za sad ne zelim da se upustam u to
Tha_Maddog, nasao sam i prvu manu novom softveru, ako si bio ljubitelj ngage igrica na svom telefonu zaboravi ih, osim ako mislis da ih platis
Ne moze na novom softveru da se instalira TRK koji je neophodan za ngage igrice, vjerujem da je isto tako i na novom sw-u N95 8gb, a da ce tako biti i na N82.
E sad, moj mob nije hakovan tako da nisam probao tu varijantu, vrlo je moguce da ce u tom slucaju raditi sve, ali posto ja sve te igrice imam i u sisx formatu za sad ne zelim da se upustam u to
- Sensei
- Mobil manijak

- Kontakt:
b0ban, onda sigurno imas neki drugi product code, za code sa srpskim jezikom je izasla nova verzija, procitaj ovu temu(strana 8 je u pitanju) i vidjeces kako da promjenis product code.
Poslednja izmena od Sensei u Sub, 06. Sep 2008. 03:08, izmenjeno 2 puta ukupno.