Kasnije sam video da je vec ugradjena u tel
Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- markosvaba
- Mobil fan

- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
- Sensei
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
To sve moze i Nimbuzz da radi, da obavlja pozive preko gprs-a, edge-a, wifi-a...
mozete da zovete i korisnike koji takodje imaju Nimbuzz ali i kontakte sa skype-a, icq-a, msn-a, aim-a, google talk-a, jabber-a, yahoo-a, hyves-a....
Kao i da saljete i primate voice mail, slike, sve vrste fajlova...mozete i da posjecujete vec napravljene chat room-ove ili da pravite nove...i da, mozete da "buzz-ujete" korisnike nimbuzza koji trenutno nisu povezani na nimbuzz a koje imate na listi, onda ce ih sam nimbuzz cimnuti(bukvalno) pa ce znati da treba da dodju na nimbuzz... Sve u svemu odlican program
mozete da zovete i korisnike koji takodje imaju Nimbuzz ali i kontakte sa skype-a, icq-a, msn-a, aim-a, google talk-a, jabber-a, yahoo-a, hyves-a....
Kao i da saljete i primate voice mail, slike, sve vrste fajlova...mozete i da posjecujete vec napravljene chat room-ove ili da pravite nove...i da, mozete da "buzz-ujete" korisnike nimbuzza koji trenutno nisu povezani na nimbuzz a koje imate na listi, onda ce ih sam nimbuzz cimnuti(bukvalno) pa ce znati da treba da dodju na nimbuzz... Sve u svemu odlican program
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- markosvaba
- Mobil fan

- markosvaba
- Mobil fan

vidim da svi raspravljaju o nekim programima pa i ja da kazem nesto.imam 6120c i citao sam ovaj forum pa reko i ja da instaliram nesto.LCG jukebox npr. ne cita aac format koji je po meni idealan za telefon jer kvalitet zvuka na telefonu izmedju aac i mp3 ne mozes da primetis a aac zauzima duplo manje prostora.plejer iz fona ga cita.ovo ccam je isto totalno nepotreban program kad vec imas kameru u telefonu.pa instaliram world clock za alarme a koristim isto fabricki jer mi se vise svidja.mislim da ima puno glupih i beskorisnih programa.stavio sam i smart movie i cita film sa titlom i sve je to super ali me zivo interesuje ko je u stanju da gleda celi film na telefonu.jedino mi se svidja opera mini posto je koristim i na kompu i x-plorer za pretrazivanje fajlova.mislim da je instaliranje programa dobra stvar za ubijanje vremena i nista vise.
- napalm death
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- napalm death
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47