Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
Sale_M
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
milann, cini mi se da je ta ikonica koja oznacava meni bila i ranije a nekih drugih razlika u meniju osim onih koje sam pomenuo nema.Slike mi deluju isto,kao da nisu radili na kamera softveru.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
milann,ta 'meni' ikonica mi se pojavljuje ponekad i na starom sw,ali kao sto se pojavi tako i nestane i umesto nje pise meni...
Sale M,koliko sam te razumeo upgrade ne dira nista na C particiji sto objasnjava ostanak svih instalacija i hack-a,vec menja samo Z particiju gde se inace i nalazi OS. Znaci odraditi hack na starom sw pa tek onda upgrade-ovati...Ispravi me ako gresim?
Da li ti sve aplik. normalno rade,ukljucujuci i one sa MMC?
Sale M,koliko sam te razumeo upgrade ne dira nista na C particiji sto objasnjava ostanak svih instalacija i hack-a,vec menja samo Z particiju gde se inace i nalazi OS. Znaci odraditi hack na starom sw pa tek onda upgrade-ovati...Ispravi me ako gresim?
Da li ti sve aplik. normalno rade,ukljucujuci i one sa MMC?
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- markosvaba
- Mobil fan

- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
- markosvaba
- Mobil fan

Imam pitanje. Dal da menajm product code pa da obrisem sve iz fona pa da uradim update ili da cekam za moj code update ??? pitam zato sto lako moze da se desi da se prekine update zbog hacka
0558752 jel valja ovaj cod? I jos nesto ako zeznem fon gde da nosim da ga rade??? I koliko to traje od prilike.. Radio sam ranije to 100x na staroj n73 ali se tada nisam plasio ali sada
0558752 jel valja ovaj cod? I jos nesto ako zeznem fon gde da nosim da ga rade??? I koliko to traje od prilike.. Radio sam ranije to 100x na staroj n73 ali se tada nisam plasio ali sada
- markosvaba
- Mobil fan

-
Sale_M
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Upravo tako.Ti probaj da odradis hack pre update-a ali nisam bas siguran da on ne moze da se radi nakon toga.Fox napisao: .
Sale M,koliko sam te razumeo upgrade ne dira nista na C particiji sto objasnjava ostanak svih instalacija i hack-a,vec menja samo Z particiju gde se inace i nalazi OS.
markosvaba,to je taj kod sa kojim sam ja radio.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
- markosvaba
- Mobil fan

-
charly brown
- Povremeni posetilac

- Pridružio se: Sre, 10. Sep 2008. 23:50
- Sensei
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
charly brown, sve je vec objasnjeno na forumu, ali ljude mrzi da traze 
viewtopic.php?t=7010&postdays=0&postorder=asc&start=140
viewtopic.php?t=7010&postdays=0&postorder=asc&start=140
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- mrkixxx
- Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
ljudi,ceo dan citam ovu temu!
smorih se vise, a nikakav zakljucak nisam doneo.
sada sam jos vise zbunjen. toliko bagova nokia ne bi smela da dopusti.
inace, u Nisu nisam jos video N82 na ulici.
uglavnom svi koje vidjam imaju N95 (klasican)..
verovatno je n95 fency, pa sam mislio da iskocim iz sablona i pazarim N82, ali ovi vasi postovi me pomalo plase!:dry:
a sta da radimmm
smorih se vise, a nikakav zakljucak nisam doneo.
sada sam jos vise zbunjen. toliko bagova nokia ne bi smela da dopusti.
inace, u Nisu nisam jos video N82 na ulici.
uglavnom svi koje vidjam imaju N95 (klasican)..
verovatno je n95 fency, pa sam mislio da iskocim iz sablona i pazarim N82, ali ovi vasi postovi me pomalo plase!:dry:
a sta da radimmm
- tehno maniac
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Ma ne cimaj se, svaki apdejt SW-a ima neke prednosti u odnosu na prethodni, a to ako i postoje neki minimalni bagovi su minimalni i zanemarljivi su!
Mnogi programi koje ubacujes u fon su bagoviti ali nadjes neku drugu verziju i ima da sljaka bez problema!
Slobodno kupi fon i neces se zajefrknuti!
Mnogi programi koje ubacujes u fon su bagoviti ali nadjes neku drugu verziju i ima da sljaka bez problema!
Slobodno kupi fon i neces se zajefrknuti!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Ma pazari ga slobodno druze telefon je extra nemam ni jednu zamerku na njemu jedino mi fali olovcica kao na N70 i N73 ali boze moj ne moze bas sve da ima
slike su kao sa digitalcem znaci juce sam se zezao u mrklom mraku slikao a ono kao da je u po bela dana znaci fantazija
Neces pogresiti nimalo jedino ti preporucujem da vitlas crnu daleko je lepsa nego l siva verzija
doduse ukusi su razliciti
slike su kao sa digitalcem znaci juce sam se zezao u mrklom mraku slikao a ono kao da je u po bela dana znaci fantazija
Neces pogresiti nimalo jedino ti preporucujem da vitlas crnu daleko je lepsa nego l siva verzija
doduse ukusi su razliciti
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT
Zllaja,po meni je tastatura na N82 mnogo bolja od tastature na N73 jer je kod nje tastatura nekako zbijena pa cak i 'uvucena' sto kod N82 nije slucaj. A i sve ti to zavisi od navike... Ko se premislja da kupi ovaj tel,ne mora mnogo da razmislja-telefon je kompletan u svakom pogledu,aplik. za 9.2 koliko hoces i svima dostupne,posle hack-a mozes da instaliras sta hoces bez ikakvog smaranja,postoji dosta patchova za menjanje smornih stvari... A ostalo je sve vec napisano u ovoj temi.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II