kostadin napisao:...isto placam racun kao sto bi placao i na mixu ili nekoj drugoj tarifi....
Pa i nije baš isto naročito u slučaju kvazi postpejd tj profila sa kontrolom troškova......
Uostalom ovo je smišljeno da se privuku ljudi koji su do sada bežali od postpejda (kvazi postpejd) i oni kojima je potreban internet u okviru pretlate... postojeći korisnici npr mix tarife mogu da postignu jako sličan efekat tarifnim dodacima (hmmm čak i bolji efekat) ....
Prosto rečeno ovo i nije namenjeno postojećim korisnicima već privlačenju korisnika od druga dva operatera postojeći korisnici imaju ipak bolju alternativu.....
Da obavestim sve one koji su kupili 065 karticu proteklih 4 dana ( uključujući današnji ) da kada neko pošalje poruku onima koji su kupili te brojeve ( npr. mom drugu ) i ne stižu poruke uopšte.
Radi se na tome da se reguliše prijem SMS poruka u skorije vreme ( pitao operaterku ) .
Meni uopste nije jasno sta vam to toliko smeta u ovom paketu kada tu imate sve ako volite surf po internetu.Dovoljno bi bilo da su dali samo 100mb za tih 500din pretplate,a oni ti daju jos 1000din kredita plus tih sto minuta 3g poziva.To je super ponuda i bas je extra sto se kredit moze dopunjavati klasicnom dopunom.Samo cekam da mi se zavrsi ova radna nedelja pa idem da kupim jedan 066 br i da uzivam
toda81, smeta mi to što ovo nije klasična tarifa na koju može da se pređe sa neke druge nego mora da se kupuje novi broj. Ima dosta prednosti nad nekim drugim paketima, ali mnogi neće hteti da menjaju stare brojeve.
...čekajući migraciju...
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Odlican paket za nas koji provodimo puno vreemna na netu stvarno se isplati dati 590 dinara za 100Mb interneta :j samo zna li neko kako se dalje naplacuje internet kda se potrosi tih 100MB ? i jel mozete da pratite stanje ? krivo mi je sto ne kupih blic,nisam znala za tu akciju sa vaucherima pih
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3
Tanjawww.066i.rs i tamo piše da je 1kb nekih 0.04din šta god im to značilo plus naravno pdv.stanje može da se prati i sve je u realnom vremenu a što se tiče blica mislm da ovde neki članovi već imaju tu karticu koja im baš ništa ne znači jer su već kupili broj pre toga
skeptichni chicha, moja zamerka je bila samo na nemogucnost uzimanja telefona,kao sto se uzimaju uz mix fres i bel tarife....jer i ja placam racun, kao i oni...sto nebih i ja mogao da se obavezem ugovorom da koristim ovu karticu i uzmem neki telefoncic,kad vec placas racun, koristim karticu maksimalno,dobra je...
ovima sa vaucerom je jos bolja,bar do kraja godine...
Mene isto nervira nemogucnost da sa mojim brojem predjem na ovu tarifu, ovo bi vec i vredelo malo koristiti. Za telefone me iskreno bas briga, kad budu davali HTC-ove za cca 50-ak ojra, usudicu se da potpishem neke djavolje ugovore, dotle.. jok ja!
miodrage ako budu davali telefone davaće neke koji nemaju veze sa naprednim umts tehnologijama i simbijanima već one fabričke tipa nokija 5300 i tome slično
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.