Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Kada upalim telefon krene mi instaliranje a nakon nekoliko trenutaka dobijam obavestenje unable finisg installing from memory card, go to aplication manager........u Ap. Mng. ne vidim u cemu je problem jer su sve aplikacije instalirane, da li neko zna sta je? Kako se pravilno brise instalirani softver? Ja idem na aplication manager pa na delete i tu je izbrisem ali vrlo cesto tu istu aplikaciju pronadjem u memoriji da nije obrisana
Jos jedno pitanje, da li je moguce hackovati telefon koji ima novi SW?
Poslednja izmena od nsvladimir u Ned, 28. Sep 2008. 16:52, izmenjeno 1 put ukupno.
Kada u web browseru idem back ili click na neki link (na mondu uglavnom, posto sam mt:s) posle prelaska sa 3.5G na 3G (to automatski uradi posle 10ak sekundi) u 80% slucajeva vrati "vreme cekanja veze isteklo" (verovatno connection timeout za one koji imaju engleski meni).
Jel neko ima isto ovakve probleme, posto kada mreza podrzava samo edge to se nikada ne desi, a ovaj handover sa 3.5g na 3g uvek pravi probleme, sto sem sto usporava pretragu interneta, brise iz navigacije predhodnu stranu, pa kad ponovo pritisnem back dugme, on vrati na stranu gledanu pre one na koju zelim da se vratim.
Jel ima resenja za ovo? Firmware mi je 20....., tj 1 update, nisam uradio ovaj najnoviji, mada sumnjam da ima veze sa tim, posto je i na prvom koji je bio kada sam uzeo telefon isto se desavalo...
nsvladimir, za sada nema hak za novi sw! Sto se tice instaliranja kad ukljucis tel moguce da kada si radio format nisi obrisao sve programe sa mem kartice a ostali repovi na mem tel! Formatiraj obe mem! Pisao je o tome na forumu toda81 potrazi ima u nekoliko tema njegovo objasnjenje!
Pre 5dana sam update sw i danas kao da probam kameru kada ono uvece kada slikam zid na razdaljini odbija se svetlost i slika je bela a ranije nije bilo tako . kada pod nekim uglom slikam onda je ok jel zna neko zasto je to tako?
Znemanja, mogu, al evo u subotu sam bio, i nisam ga nasao (za N82)... Na bazaru... ima nekoliko radnji koje prodaju polovne slonove, a ujedno i ove stvari
kapoerista90 ,meni konkretno treba za model nokia N73,trazio sam u balkanskoj sve sam radnje obisao ali nigde nema,neznam u alpha copy ali je tamo sigurno jako skupo.
pa ima onaj sto se reklamira po delu gde su mobilni fonovi ono specifikacije pa tamo u komentarima 500din je maska plus 200 za dostavu aj ako ima neko iz sm da oce pa da porucimo vise komada
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT
Molio bih nekog da mi kaže koji je najbolji program za GPS na N82-1,odakle da ga skinem i da mi napiše instrukcije kako da ga instaliram i naravno najbolje mape za Srbiju gde se mogu naći.
lepo odes na garminov sajt das 100$ za program dobices instrukcije kako da instaliras,zatim odes na www.garmin.co.yu vidis gde je prodvanica pa kupis SCG Route 1.5 mapu ona je oko 150 eura i radice ti sve odlicno
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.