bu the way,da ne bude da se ubacujem u pricu sa totalno nevezanim pitanjem,imam 17 (i naravno mogu da sanjam da ce mi moji kupit tel),i snalazim se
Na preklop do 150e?
Na preklop do 150e?
telefon na rasklapanje,sa bluetoth-om,gprs-om,mms-om a da nije raspad,mislim da ima neki kvalitet (pogotovo da nema problem sa rasklapanjem,ono otvorim ga pet puta i ode u sto komada,a veze pogotovo da su raspad) a da je tu do/oko 150 e--vi preporucujete,koji tel?
bu the way,da ne bude da se ubacujem u pricu sa totalno nevezanim pitanjem,imam 17 (i naravno mogu da sanjam da ce mi moji kupit tel),i snalazim se
- Miškoni
- Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Pozdrav i dobrodošlica Anamika, odvojio sam tvoje pitanje kao posebnu temu, a ti ispravi naslov ako želiš...
Predlog za mob... Motorola MPx200..?

Predlog za mob... Motorola MPx200..?
● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator

Pitanje je bilo postavljeno u "Koliko godina imate?", a mislim da je bolje da ide ovako - odvojeno. 
● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator

Snoop, MPx200 je Windows Mobile a ne Symbian.
Motorola v500/525 nije raspad, zatim V550, E550, takođe i Panasonic X70. Samsungovi jeftiniji modeli nemaju BT, recimo X460... Ako ne mora da bude preklopni, SE K500...
Motorola v500/525 nije raspad, zatim V550, E550, takođe i Panasonic X70. Samsungovi jeftiniji modeli nemaju BT, recimo X460... Ako ne mora da bude preklopni, SE K500...
● PRAVILA FORUMA ●
tnx miskoni 
a wobby,ne mora biti nov...mada motorola v550 mi izgleda vrlo pristojno.na rasklapanje,bluetoth,wap,gprs,hi-fi.e550 ima i mp3 reprodukciju,mada...cini mi se losiji.anyway v550 svi hvale a oko 150 e je.izgleda kao najbolji izbor.(koliko dobar izbor moze biti za 150 e)
e sad moram da oderem ove cure po gradu da naruce kozmetike u velikim kolicinama (meni provizija vazda 25 %
),da posjetim rodbinu,prodam moj sadasnji tel itd... 
a wobby,ne mora biti nov...mada motorola v550 mi izgleda vrlo pristojno.na rasklapanje,bluetoth,wap,gprs,hi-fi.e550 ima i mp3 reprodukciju,mada...cini mi se losiji.anyway v550 svi hvale a oko 150 e je.izgleda kao najbolji izbor.(koliko dobar izbor moze biti za 150 e)
e sad moram da oderem ove cure po gradu da naruce kozmetike u velikim kolicinama (meni provizija vazda 25 %