Luna 8600

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Luna 8600

Post od Krile007 »

Znam da nije previse aktuelna tema, ali bi mi znacila pomoc, i to pod hitno: Hocu znaci da ga kupim, jer sam prodao 8800 danas jer ga imam vec dugo i ostetio sam ga dao za male pare. Znaci svidja mi se luna, zanimaju me tri stvari: 1) lik mi daje lunu za 280 stara tri meseca u original kutiji...sve ful, nece da spusti cenu, znaci da li je velika cena, naglasavam da ga je jako tesko naci, 2) Kako se razlikuju kopije od originala i 3) koliko kosta eventualna zamena fleta za njega?

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Krile007, po meni cena i nije previsoka (to je pod 1)
Kopiju ces najlakse razlikovati ukoliko primetis da ima slot za memorijsku karticu (2)
a zamena flat kabela ne bi trebala da je skuplja od istog ne 8800 (3)

Sve u svemu,ako ti lik daje neku garanciju (cisto da se uveris da je stvarno 3 meseca stara) za taj novac trebao bi je uzeti!
D500&E71

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

Hvala na pomoci, uzeo sam je, za sada sam zadovoljan ali ko zna, nije imao papire, kaze to je poklon...nja nja nja,ali ruku na srce telefon stvarno dobro izgleda, cak ima foliju preko ekrana ( vise nema, :D ) i sve u fulu. Jedino nalepnica na telefonu u unutrasnjosti sa imei brojem je umrljana dovoljno da se ne vidi broj, ali se vidi made in germany. Jedino me je tek kuci uplasilo, kada sam primetio da onaj metalni hromirani deo oko celog telefona, bolje receno linija, nije zapravo metal vec nalepnica. Ali sam onda skontao da je to samo na doljem delu telefona pa tu ne sme da bude metal jer je tu antena, jesam li u pravu?
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

Odgovori