SE P1ili neki drugi do 300 EUR
SE P1ili neki drugi do 300 EUR
Dakle, planiram da kupim ovaj telefon pa me interesuje da li se isplati pazariti ga posto je vec malo stariji model? Takodje bi mi dobro dosla neka preporuka u tom cenovnom rangu (max 300 evra) sa slicnim karakteristikama. Hvala unapred
Za P1 pitaj u podforumu za SE.
Sa sličnim karakteristikama, a manje para je Nokia E61i, s tim što nema TS. Imaš neke HTC i slične PDA telefone, ali se u njih slabo razumijem. Pretpostavljam da ti QWERTY obavezno treba... Svi hvale E61i, a i ja što sam radio sa njim oduševio me je. Vlasnici kažu da ga ne bi nizašta dali. Da sačekaš 5800? Kaži šta ti treba od telefona, tako ćeš lakše dobiti predloge, ovako se samo nagađa...
Pozdrav!
Sa sličnim karakteristikama, a manje para je Nokia E61i, s tim što nema TS. Imaš neke HTC i slične PDA telefone, ali se u njih slabo razumijem. Pretpostavljam da ti QWERTY obavezno treba... Svi hvale E61i, a i ja što sam radio sa njim oduševio me je. Vlasnici kažu da ga ne bi nizašta dali. Da sačekaš 5800? Kaži šta ti treba od telefona, tako ćeš lakše dobiti predloge, ovako se samo nagađa...
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- kapoerista90
- Expert
Najvazniji mi je brz i lak unos podataka (p1 ima i ts i query sto je dobro), wifi, i naravno da ima operativni sistem. Multimedija mi je takodje vazna, ali ne od presudnog znacaja jer imam uredjaje za tu namenu. Do sada sam koristio Nokia s60 telefone ali su mi, iako su odlicno obavljali posao, dosadili, pa sam resio da malo promenim...
- kapoerista90
- Expert
I ja sam predložio HTC.
Ako bi preskočio Symbian, onda pogledaj TyTN recimo, ili neki slični model. Imaš neke HP-ove koji ti se uklapaju u cijenu, ali ne znam tačno koji model, Azimuth kaže da se onaj njegov model odlično pokazao, valjda ga i loki13 ima.
Pozdrav!

Ako bi preskočio Symbian, onda pogledaj TyTN recimo, ili neki slični model. Imaš neke HP-ove koji ti se uklapaju u cijenu, ali ne znam tačno koji model, Azimuth kaže da se onaj njegov model odlično pokazao, valjda ga i loki13 ima.
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
- kapoerista90
- Expert
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa da, definitivno neces bez qwerty-ja imati tu brzinu unosa teksta ali nije to bas toliko drasticna razlika, ipak je to i dalje kuckanje sa 2 prsta tj palcevima. Sto se HP-a tice, pa ja imam samo reci hvale za njega i generalno WM telefone. Drugacija koncepcija, daleko jednostavnija za upotrebu i igranje sa talefonom, nemas zezancije sa sertifikovanjem ili hakovanjem telefona i sl. Jednostavno mogucnosti su daleko vece. Isto vazi i za office. GPS uz iGO savrseno radi tako da eto..
Jednostavno, ja sad kad bih uzimao telefon, uzeo bih opet WM, Symbian skoro pa da vise nije ni opcija bez obzira na moj respekt i simpatije prema Nokiji
Jednostavno, ja sad kad bih uzimao telefon, uzeo bih opet WM, Symbian skoro pa da vise nije ni opcija bez obzira na moj respekt i simpatije prema Nokiji
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
toda81, E61i ipak nije all in one uredjaj, fali mu GPS koji je danas sasvim normalna pojava u telefonima. To mu je ogromna mana i zato smatram da ne vredi tih para ma koliko to zaista dobar telefon bio. Znam da svaki ciga svoga konja hvali ali budimo realni, nema savrseno telefona. Ni ovaj HP koji imam nije savrsen ali meni radi posao bas onako kako moje potrebe diktiraju. Menjacu ga kad se i potrebe promene ali do tada ostajem na njemu. O tome ti pricam, jednostavno treba biti realan, i ovde smo da bi decku dali preporuku sta najvise odgovara njegovim potrebama a ne nasim.
Btw, toda81 jesi koristio nekad WM aparat?
Btw, toda81 jesi koristio nekad WM aparat?
toda81, ajde brate batali vise u svakoj temi hvaliti E61i kao najbolji, najnabudzeniji telefon... ima toliko mana u odnosu na druge modele, ali ima i neke prednosti i to stoji, ali druze previse je vise citati to dizanje u nebesa telefon sa nekim prosecnim procesorom, RAM memorijom...! 
Nemam ja nista provtiv tebe, nego samo zna biti zamorno citati non-stop jedno te isto!

Nemam ja nista provtiv tebe, nego samo zna biti zamorno citati non-stop jedno te isto!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ne kazem ja prijatelji moji da je E61i savrsenstvo za svakog korisnika.Svestan sam ja toga da ima i svojih mana kao sto si naveo ram memoriju,ali meni je sasvim dovoljno ovih 25 mb RAM-a,mada se ne bih bunio da ima vecu ram memoriju.Kada je u pitanju gps,iskreno lepse je kada tel ima integrisan gps modul,mada nije problem ni da se kupi gps modul.Npr,sinoc je moj modul hvatao bolje signal nego n95 i n95 8giga,ali smo nesto zeznuli kod garmina kod mene pa cemo i danas morati opet da ga ubacujemo.Probao sam wm tel,ali meni se iskreno ne svidjaju sto ne znaci da nisu dobri i da cer neko njih vise da ceni i voli od symbiana
Note IV N9100 dual
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Casual, Ako ti nije problem da prikupis jos jedno 40-50 evra preko te sume porazmisli o Samsung I780. Dobijas sasvim upotrebljivu touchscreen i qwerty Windows Mobile masinu. Vise o I780 ovde
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Casual, prodavao je jedan lik u malim oglasima Htc Tytn I, novog i kako on kaze sa garancijom za 255e. Sada nema odlasa, ali on prodaje Htc Tytn II za 390 cini mi se i Htc P3600 za 300. Po meni ne bi bilo lose da pogledas ovog Tytn-a I i da dokupis neki eksterni GPS receiver i imaces odlicnu masinu.
Pozdrav
Pozdrav

Linux&Android