ili 6210 navigator ili e66

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

ima ga kod dilera, dajem 18000 da ga uzmem, a potom koristim karticu poput ove koju ja planiram da uzmem mix1000 celih dve godine....(mesecni racun: pretplata 1000+pdv 180+3g pretplata 100 =1280din)

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

kostadin, mala ispravka: nisi u obavezi da koristis karticu, vec da placaj pretplatu 2 god! :lol:

a sta ce ti 3g pretplata?

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

kostadin, Mnogo je to,kao da placas mesecnu ratu za kredit i to 2 godine.A znas koliko ce kostati N95 8GB za dve godine... :dry:
Ja to ne bih radio.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kostadin »

pa mene telefon kosta 18000din, jedino sto se obavezem da koristim karticu dve godine, ja z ataj racun imam ihaha da koristim i minute i poruke free...
sutra trebam da uzmem, jer mts mi neda da uzmem jos jednu postpejd karticu jer nije proslo 3 meseca od kad sam uzeo 066 sa kontrolom troskova...zar njima nije u cilju da imaju sto vise korisnika, ne razumem !!!
mrkixxx, mislim da sam u obavezi da placam tu 3g pretplatu, al nisam siguran...

DukeofSerbia
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 15. Okt 2007. 19:32
:: ZTE V987

Post od DukeofSerbia »

Mislim da se možeš odjaviti na 3G pretplatu pozivom korisničkom centru ;). Tako sam ja barem uradio (pre 13 meseci bilo), jer su mi u mt:s poslovnici da se može i zaista, moglo je (jer sam kupio Nokiju 6120 za koju je obavezna 3G pretplata). Ne znam sada kako je.
ZTE V987 Grand X Quad + SanDisk Ultra microSD 8 GB

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kostadin »

videcu za 3g, hvala na obavestenju ! ne verujem da ce mi biti bas preko potreban...mogu i bez njega svakako ! sad trebam da idem za telefon pa javljam utiske u Ponedeljak !!! pozdrav

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kostadin »

ljudi nemam reci za Nokiu N95 8gb, ekstra telefon...mnogo je dobar, mocan, samo malo veci, ali je proporcionalno svojoj velicini isto tako dobar, jedini los utisak je verzija symbiana, jer posle 6220 koji ima 9.3 symbian ovo mi je nekako staro, bas ima razlike... najvise pohvala imam na trajanje baterije i ekran, koji je mnogo mocan i velik... hvala svima na savetima !!!

Zaključana tema